Chronos: Before the Ashes için tanıtım videosu paylaşıldı

Berat Darıcı 25.11.2020 - 17:10
Aksiyon macera oyunu Chronos: Before the Ashes için ön siparişler başladı. Chronos 1 Aralık 2020 tarihinde oyuncularla buluşacak.

Gunfire Games tarafından geliştirilen Chronos: Before the Ashes için çıkış tarihi yaklaşıyor. Oyun için yeni bir tanıtım videosu paylaşıldı.

Remnant: From the Ashes'ın öncesinde geçecek olan oyunumuz RPG odaklı. Videodan anlaşıldığı gibi bu sefer silahlar yerine kılıç ve kalkan ağırlık bir oynanış durumu var. Oyunu Remnant: From the Ashes'dan ayıran en büyük özellik ise oyunda öldükçe yaşlanıyor oluşumuz.


1 Aralık 2020 tarihinde çıkacak olan oyun renk paleti açısından Remnant: From the Ashes ile büyük benzerlik gösteriyor. Oyunda yine benzer bir ışınlanma sistemi var gibi duruyor. Harita üzerinde ışınlanmamızı ve mola vermemizi sağlayan kırmızı taşlar neredeyse aynı. Chronos: Before the Ashes, THQ Nordic tarafından yayınlanacak.

Chronos: Before the Ashes Türkçe dil desteğine sahip değil

Türkçe dil desteği bulunmayan oyun, önceki oyuna göre boyut olarak oldukça küçülmüş. Yeni oyunumuz sadece 8 Gb depolama alanı istiyor. İlk olarak oyunun 2016 yılında çıktığını düşünürsek çok normal bir durum. Macera oyunu özelliklerinin ve RPG mekaniklerinin yenilik hissi sunan kombinasyonu olarak tanıtılan Chronos, yakın dövüş odaklı.

Bir kahramanın anavatanını büyük bir kötülükten kurtarmak için, ömür boyu sürecek arayışını anlatan atmosferik bir RPG oyunu Chronos. Oyunumuz 1 Aralıkta bizlerle buluşacak. Gizemli labirentin içinde kaybolacağımız oyun, biz yaşlandıkça bazı güçlerimizin artmasını sağlayacak. Her öldüğümüzde ömrümüzden tam 1 yıl gidecek. İlk olarak Oculus Rift'te özel olarak piyasaya sürülen Chronos, Game Informers tarafından “Yılın VR Oyunu” seçildi. Oyun şimdi diğer platformlara gelmek için hazırlanıyor.

Chronos: Before the Ashes için tanıtım videosu paylaşıldı

Chronos için ön siparişler başladı

Eşsiz yaşlanma mekaniği ile öldüğümüzde karakterimiz görsel olarak da yaşlanıyor. Genç, çevik ve hızlı başlayacağımız oyunu daha akıllıca ve büyüye daha uyumlu bir şekilde sonlandıracağız. Chronos şu anda Microsoft Store üzerinde %20 indirimle beraber 108 TL fiyat etiketi karşılığında ön sipariş verilebilir.

Oyun için paylaşılan 3 dakikalık tanıtım videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz. Chronos: Before the Ashes 1 Aralık 2020 tarihinde PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC ve Stadia için çıkacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Chronos: Before the Ashes için tanıtım videosu paylaşıldı
İlginizi Çekebilir