Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Chucky: Wanna Play?

Kötü haber geldi

Chucky: Wanna Play?
2011 Mayıs ayında TikGames'in yaptığı açıklamadan sonra "çocukluğumuzun korku filmi oyun haline geliyor" şeklinde haberler yayımlanmaya başladı. Bunun da onayını veren firma, çalışmalarını hızlandırmıştı. Yalnız bu haber yaklaşık bir yıl önce yayımlanmıştı. O zamandan bu zamana başka bilgi verilmedi.

Chucky: Wanna Play? - 1

Oyunun düşünülen kampanya hedefi 925,000 Dolardı ve 27 günde 225 Dolar toplanmıştı. TikGames'in facebook sayfasında yaptığı açıklamada yeteri kadar destek alamadığını belirtti. Bu nedenden projeyi durdurmak zorunda kaldıklarını açıkladı.

Chucky: Wanna Play? - 2

On dokuz sponsordan sadece 585 Dolar elde edebilen firma bundan sonra nasıl bir adım atacak merak içerisinde bekliyoruz.

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (4)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

W
wariorking Rün Ustası

hayırlı olmuş

0 puan
MO
MK Okuru

adamların keleşlerini alsana, gidip cod un en dandik silahıyla oynamış

0 puan
MO
MK Okuru

Yapmasınlar o zaman ne güzel valla oyunun masraflarını beleşe getiriyorlar bence bunlar.:D O zaman satış kazançlarınıda paylaşsınlar.:D

0 puan
MO
MK Okuru

Ben bu firmaya gülerim, hahaha :D

0 puan