CI Games Sniper Ghost Warrior Contracts 2 oyununu duyurdu

Alparslan Gürlek 23.06.2020 - 09:41
CI Games bugün Twitter üzerinden paylaştığı bir gönderiyle yeni oyunları Sniper Ghost Warrior Contracts 2'yi duyurdu. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

CI Games, bugün Sniper Ghost Warrior Contracts resmi Twitter hesabı üzerinden bir gönderi paylaştı. Paylaştığı gönderide Sniper Ghost Warrior Contracts 2 oyununun geldiğini duyurdu.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 duyuruldu ve bu yıl içinde çıkacak

CI Games, bugün Sniper Ghost Warrior Contracts Twitter hesabı üzerinden bir gönderiyle yeni oyunun geleceğini duyurdu. Sniper Ghost Warrior Contracts 2 isimli yeni oyunun bu yılın sonunda PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkacağını da bu gönderide belirtti.

CI Games'in başkanı Marek Tyminski, geçtiğimiz mart ayında Sniper Ghost Warrior Contracts 2 oyunu üzerinde çalıştıklarını belirtmişti. Ancak oyunla ilgili bir detay paylaşmamışlardı. Oyunun tamemen farklı bir yerde, farklı bir hikâyeye sahip olacağı ve ilk oyunun üzerine yenilikler ekleneceği dışında kayda değer bir açıklama yapılmadı. İlk oyuna nazaran Sniper Ghost Warrior Contracts 2 oyununun bütçesinin çok daha düşük olduğunu belirtmişlerdi. Bu da  belki oyunun fiyatını etkileyebilir.

CI Games Sniper Ghost Warrior Contracts 2 oyununu duyurdu

Sniper Ghost Warrior Contracts'ın üzerinden çok az bir zaman geçmesinin üzerine ikinci oyunu duyurmaları ise şaşırtıcı bir durum. 22 Kasım 2019 tarihinde çıkan Sniper Ghost Warrior Contracts, oyunculara birinci şahıs tek oyunculu bir deneyim vaat ediyordu. İkinci oyunda ise tamamen farklı bir hikaye ve geliştirilmiş özelliklerle karşı karşıya olacağımızı söylediler.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 için ise PlayStation 4 ve Xbox One konsollarına geleceği duyuruldu. Bu iki konsol dışında yeni nesil konsollara gelip gelmeyeceğinin duyurusu yapılmadı. PlayStation 5 ve Xbox Series X avantajlarından faydalanamayacak oyunun PC için grafiksel yenilikler taşıyıp taşımadığını da bilmiyoruz. Yeni nesil konsollar ile geriye dönük uyumluluğu olup olmadığı bilgisi de elimizde yok. Cyberpunk 2077 için 2021 yılında çıkacak PS5 ve Series  X sürümlerinden önce PlayStation 4 ve Xbox One sürümlerinin yeni nesil konsollarda oynanabileceği duyurulmuştu. CI Games'ten de buna benzer açıklamalar gelebilir.

CI Games tarafından yapılan duyuru bu şekildeydi. Oyuna dair elimizde kayda değer  herhangi bir açıklama yok. Bu yılın sonu için duyurdukları oyun sonbahar aylarında karşımıza çıkacak. Oyunun çıkışı için çok uzun bir zaman da kalmadığına göre önümüzdeki haftalarda oyunun detaylarının ve oynanış videosunun paylaşılması da mümkün. Birinci şahıs nişancı oyunları arasında çok parlak olmasa da tutarlılığını korumayı başarmış oyunlardan - Sniper Ghost Warrior 3 hariç- oluşan Sniper Ghost Warrior serisi ana ve yan oyunlarıyla denenmeye değer. Merakla CI Games tarafından paylaşılacak detayları ve fragmanları beklemekteyiz.


Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 03:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.06.2020 20:29
ilk oyunu çöptü buda öyle olacak
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.06.2020 13:24
İlk oyun dışında diğerleri tırt.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.06.2020 10:23
leşin leşi diyosun
Kalan Karakter: 300 Gönder
CI Games Sniper Ghost Warrior Contracts 2 oyununu duyurdu
İlginizi Çekebilir