Çiftçi bir oyuncu, çiftçilik yaparken çiftçilik oyunu oynuyor

Furkan Güler 6.04.2018 - 12:06
İş üstündeyken oyun oynamanın tanımını bulduk.

Hepimiz günlük hayatta okulda ders dinlerken veya ofiste ya da başka bir yerde çalışırken bir yandan da oyun oynamayı hayal edebiliyoruz. Gündelik yaşamın sıkıcılığından kurtulmanın en kolay yollarından bir tanesi olan video oyunlar, çiftçi bir oyuncunun hayatına fena halde dahil olmuş durumda. Kuzey Kaliforniya'da çiftçilik yapan bir oyuncu, vaktinin büyük bir zamanını traktörünün üstünde geçiriyor. Aynı zamanda bir Reddit yazarı olan çiftçi oyuncumuz, paylaştığı bir fotoğrafta çiftçilik yaparken bir çiftçilik oyunu olan Stardew Valley'i iş sırasında ihmal etmediğini gösterdi.

Çiftçi oyuncu, Stardew Valley hayranı çıktı

Traktörün üzerinde saatte 10 km hızla gittiğiniz belirten oyuncu, Stardew Valley'i rahatlıkla oynayabildiğini belirtiyor. Oyunu daha öncesinde PC oynadığını, şimdi ise Nintendo Switch'te oynadığını söyleyen Çiftçi Tim, oynama süresinin 200 saatin üzerinde çıktığını belirtti. Aslına bakarsanız Stardew Valley, Nintendo Switch'te oynanabilecek en iyi oyunlardan bir tanesi olabilir.

İlgi çekici dünyası ve çiftçilik öğelerinin yanında rol yapma unsurlarının da bulunması, kendini diğer simülasyon oyunlarından kolayca ayırabiliyor. Eğer siz de Tim'e özendiyseniz, kendi iş ortamınızda kendi oyun sisteminizi kurmayı deneyebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 11:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2018 13:52
dikkat etsin tosun çıkabilir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Çiftçi bir oyuncu, çiftçilik yaparken çiftçilik oyunu oynuyor
İlginizi Çekebilir