Çiftlikte hediye heyecanı başladı !

Merlinin Kazanı 14.09.2012 - 15:03
Farmerama Sultan Çiftliği Etkinliği şimdi iPad 3 kazandırıyor!
Popüler çiftlik oyunu Farmerama’da en büyük hazine arazi. Farmerama Çiftlik Oyununda köy hayatını hatırlatan bir çok çeşit kaynak mevcut. Kullanıcılar,  bir çiftlik evi, ambar, yelken değirmeni, su tankı ve gübre yığını gibi malzemelere sahip oluyor ve toprakları işleyip , ekip , hasadı topluyor.
Ayrıca hayvancılık ile ticaret yapılabiliyor.  Oyunun amacı, en büyük ve en düzenli çiftliği kurup, rakipler oyuncuların bir adım önüne geçmek, çiftlik hayatını güzelleştirmek. Kullanıcuların keyifli zaman geçirmek.. Bigpoint tarafından geliştirilen Farmerama oyunu Mynet Oyun platformunun en popüler oyunlarından.

Çiftlikte hediye heyecanı başladı !
İşte bu popüler oyun, Farmerama Sultan Çiftliği etkinliği çerçevesinde tüm Farmerama oyuncuları arasında düzenlenecek çekilişle 2 kişiye iPad 3 kazandırıyor !

Çiftlikte hediye heyecanı başladı !
Sadece Mynet oyuncularına özel Sultan Çiftliği Etkinliği’nde oyunseverlerin iPad 3 çekilişine katılmak için tek yapması gereken 12.09.2012 - 03.10.2012 tarihinleri arasında Mynet üzerinden Farmerama oynamak ve oyuna girişlerinde karşısına çıkan çekiliş formunu doldurmak. Talihliler, 19.10.2012 tarihinde Posta Gazetesi’nde ilan edilecek.

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2024 14:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Çiftlikte hediye heyecanı başladı !
İlginizi Çekebilir