Çılgın bir oyuncu, piyano ile Dragon Ball turnuvasına katıldı

Furkan Güler 4.06.2018 - 14:17
Normal kontrolcüyü beğenmeyen oyuncu, çareyi piyanoda buldu.

Dragon Ball hayranlarının severek oynadığı Dragon Ball FighterZ, başarılı oynanış mekanikleri sayesinde dövüş oyunu tutkunlarını kendine bağlamayı başardı. eSpor turnuvaları sayesinde kitlesini canlı tutmaya çalışan Dragon Ball FighterZ, geçtiğimiz akşam oldukça çılgın bir oyuncunun sahne almasına olanak sağladı. Dreamhack Austin'de, Dragon Ball FighterZ turnuvasına katılan Greg isimli oyuncu, klasik kontrolcüler yerine oyuna kendi mini piyanosu ile katılmayı tercih etti. Beklenilen aksine rakiplerini birer birer alt eden Greg, turnuvada en iyi sekiz oyuncu arasına girmeyi başardı.

Dövüş oyunu turnuvasına piyano ile katılan oyuncu herkesi şaşırttı

Aynı zamanda oldukça iyi piyano çaldığı belirten Greg'in piyanoysuyla turnuvada da başarı göstermesi, çoğu oyuncuyu şaşırttı. Dualshock 4 ile oynayan oyuncular ise Greg karşısında dikkatlerini pek toplayamadılar. Daha öncesinde turnuvaya piyano ile katılmak için çeşitli antrenmanlar ile internette ünlü olan Greg'in, turnuvada boy gösterdikten sonra bilinirliğini daha da arttırdı.

Piyanosuyla ünlü olan Greg, ilerleyen dönemlerde başka dövüş oyunlarının turnuvasına da katılmayı düşünüyor. Bakalım kendisi ilerleyen dönemlerde rakipleri karşısında başarı sağlayarak birinci olacak mı?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 11:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Taurrnil Stormael
Taurrnil Stormael 4.06.2018 23:03
respect!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.06.2018 14:52
Adam hile yapmış. Onun piyanosu yüzünden rakiplerin dikkati dağılmış işte. Normalde nah kazanır :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Çılgın bir oyuncu, piyano ile dövüş turnuvasına katıldı
İlginizi Çekebilir