Çinli oyuncu World of Warcraft oynarken hayatını kaybetti

Emin Çıtak 8.03.2015 - 16:58
19 saatlik WoW maratonu sonu bu sefer kötü bitti
Blizzard, merakla beklenen oyun içi altınla oyun ücreti ödeme seçeneğini sonunda resmileştirdi. Gerçi bizim haberimiz bununla alakalı değil. Son zamanlarda bilmem fark ettiniz mi oyun başında hayatını kaybedenlerin sayısında ciddi bir artış var.

24 yaşındaki Wu Tai, 19 saatlik World of Warcraft maratonunun sonunda hayatını kaybetti. İnternet kafede yaşanan olayda Tai'nin arkadaşları onun bir anda öksürmeye başladığını fark etmişler.
Öksürükleri kesilmeyen Tai'ye verilen mendilin üzerinde kan gören arkadaşları, iyi olup olmadığını sormuşlar. Genç adamın cevabıysa iyi hissettiğini söylemek olmuş.

Yine de kafe sahipleri durumdan endişelenip ambulans çağırmış ama ikinci bir kriz, ambulans olay yerine varmadan Tai'nin ölümüne yol açmış.

Çinli oyuncu World of Warcraft oynarken hayatını kaybetti
Elbette, Wu Tai'nin ölümüne yol açan şey World of Warcraft değil. Hatta, bir oyunun bununla suçlanması da saçma olur. Tai inanılmaz hasta olmasına rağmen ve dinlenmesi gerekmesine rağmen 19 saat WoW oynamış. Otopsiye göre Tai'nin WoW oynarken hayatını kaybetmesi tesadüfen yaşanmış bir olay. Tesadüf olmayan kısmı, dinlenmesi gerekirken, hayli yorucu bir aktiviteye girişmiş olması.

Oyunların başlarında boşuna her saat başı 15 dakika ara verin yazmıyor, umarız bir daha böyle kötü bir haber almayız.
Yorumlar 28
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2024 05:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Çinli oyuncu World of Warcraft oynarken hayatını kaybetti
İlginizi Çekebilir