Çinli PUBG oyuncuları oyunu iki kat daha fazla oynuyor

Hakan Hervenik 26.03.2018 - 16:52
Maşallah...

Playerunknown's Battlegrounds'un Çin'de ne kadar popüler olduğunu hepimiz biliyoruz. Dünyanın geri kalanına göre Çin'de çok fazla oyuncuya sahip olan oyunun istatistikleri şaşırtacak türden. Steamspy'dan Sergey Galyonkin'e göre Çinli bir PUBG oyuncusu oyunda haftalık ortalama 16 saat geçirmekte. İkinci sırada ise 7 saat ortalama ile ABD bulunuyor. Aradaki fark gerçekten fazla.

Çinli PUBG oyuncuları oyunu iki kat daha fazla oynuyor

GDC 2018 bünyesinde bu açıklamayı yapan Galyonkin , aynı zamanda Çin'de Steam hesabı olanların %78'inin PUBG 'ye sahip olduğunu belirtti. İstatistiklere göre ise bu hesapların büyük çoğunluğu oyun geçtiğimiz yıl meşhur olduktan sonra açılmış. Neredeyse her mahallede birden fazla internet kafe barındıran Çin'de her PC başına PUBG için özel Steam hesabı bulunuyormuş. Steamspy, bu bilgileri Steam'in API profilinden almakta. Ancak, profili gizli olan hesaplar bu sisteme giremiyor. Bu yüzden Çinli oyuncuların sayısının çok daha fazla olduğu belirtiliyor. Oyun içerisinde yer alan hilelerin %90'ının Asya tarafından gelmesi de bu rakamlardan sonra pek şaşırtıcı değil.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.03.2018 13:06
Yakında Avrupa'dan daha fazla gelir getirecek ve Asya piyasasına yönelim artacak,demek istiyorum ki eskiden Avrupa'ya yönelik oyun türleri bundan sonra Asya'ya yönelik,onların istediği tarzda oyunlar olacak,Amerika'yı da geçecek oyuncu sayısı oluşursa sadece onların istediği oyunlar gelecek...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.03.2018 12:56
Hile yaptıklarından ötürü oyunu oynamayı bıraktım, iade ettim. Ne zamandır ki bu hilelere bir çözüm bulurlar, o zaman indirime girerse satın alırım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Çinli PUBG oyuncuları oyunu iki kat daha fazla oynuyor
İlginizi Çekebilir