Cities: Skyline'a bedava binalar ve ekstra içerikler eklendi

Çağlar Avcıl 20.05.2015 - 09:09
1,1 güncellemesi oyuncuların özlemlerini gideriyor
Cities: Skylines için yeni bir güncelleme yayınlandı. Oyunu 1.1 sürümüne yükselten bu güncelleme ile oyunculara ayrıca bedava içerikler de geliyor. Bu güncelleme ile oyuna eklenenler şu şekilde:

- 50’den fazla Avrupa tarzı bina
- Bitişik binalar oyunculara Avrupa türünde sokaklar ve mahalleler inşa etmelerine imkan verecek.
- 3 yeni başlangıç haritası
- Tüneller (en çok beklenen özelliklerden biriydi)
- Kişiye özel araçları oyuna ekleme gibi yeni editleme seçenekleri
- İrili ufaklı kozmetik eklentiler ve hata giderimi

Cities: Skyline'a bedava binalar ve ekstra içerikler eklendi
İleriki zamanlarda çıkacak güncellemeler içinse Cities: Skyline marka yönetim müdürü “Cities: Skylines, Crusader Kings II ve Europa Universals IV gibi önceki Paradox oyunlarında gördüğümüzüz gelenekleri sürdürecek. 3 adet büyük parayla satılan genişletme paketleri sağlayacağız. Oyuncular bunlardan istediklerini alarak oyunlarını kendilerinin belirlediği yönde değiştirebilecekler.”

“Diğer oyunlarımızla Cities: Skylines arasındaki en büyük değişiklerden biri de DLC güncellemelerinin büyük yer kaplayacak ve fazlasıyla değişiklik ile içerik barındıracak olması. İlerisini düşünmek gerekirse biz ana öğeleri bedava olarak dağıtıp modlama araçlarına  odaklanacağız. Ayrıca ileriki güncellemeler oyuna yeni mekanikler de katacak. Bunun yanı sıra yeni binalar ve yol türleri gibi bedava içerik üretmeye de devam edeceğiz," şeklinde konuştu.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 17:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2015 22:02
Zaten sehir kurma oyununda boyle kucuk ayrintilarin parayla satilmasi dusunulemez ve yapilamaz son yaptigi oyun olmus olur paradoxun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2015 21:40
İşte bu nasıl bir oyun yaparsınız&nasıl bir oyun firması olursunuz örneği. Şimdiki DLC'ler adamların bir güncellemeyle oyuna eklediklerinin yarısı kadar bile etmiyor. Bu sadece güncellemeyse DLC'lerin (ki eminimki expansion pack tadında olucaklar) yeni bir oyun almışız gibi hissediceğinden eminim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cities: Skyline'a bedava binalar ve ekstra içerikler eklendi
İlginizi Çekebilir