Cities: Skylines'a gelecek yeni ek paket endüstri ile dolu

Mehmet Atilla Turan 12.10.2018 - 21:37
Fabrikaları kurma zamanı geldi.

Çokça oynanan ve şehir kurma simülatörleri arasından açık ara önde olan Cities: Skylines, ek paket üstüne ek paket eklenen kaliteli yapımlardan biri olmaya devam ediyor. Daha öncesinde park ve turizm ile alakalı içerikler ile donatılan yapıma bu sefer endüstri tarafından bir güncelleme geliyor. Bariz olarak ek paketin ismi de "Industries" oldu.

Aslında sadece endüstri yok...

Yapımcı Paradox ve Collossal Order, yayınlayacakları Industries ek paketi ile birçok bilgiyi oyunculara yayınladı. Bu yeni içerikle beraber oyuncular endüstri sekmesini bir hayli genişletecek. Fabrikalar, tarlalar, petrol çekme bölgeleri gibi para kazanmaya yönelik ve kaynak çıkarmayı sağlayan yerler ek pakette sağlanacak. Industries, aynı zamanda bu kaynakların ihracat edilmesini de sağlayacak. Bunun için ise özel kargo şirketleri bulunacak.

Paradox Interactive göre oyuncuların sıkça sorduğu sorulardan biri, oyuna ne zaman endüstri temalı bir güncellemenin geleceği olmuş. Uzun bir aradan sonra simülasyon severlerin isteği gerçek oluyor. 23 Ekim tarihinde piyasaya sürülecek olan içerik paketi ile aynı zamanda ücretsiz bir radyo istasyonu da oyunculara verilecek.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 19:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider_hip
Spider_hip 13.10.2018 09:29
Bence bu oyunla ilgili her haberde, bu oyunun indie dostu Unity oyun motoru ile hazırlandığı bilgisini de paylaşmak gerekli. Adamlar motoru resmen konuşturdu, çok başarılı oyun yaptılar.
MK Okuru
MK Okuru 13.10.2018 14:53
Adamlar herşey den para istiyor en ufak dlc den bile oyunun kaç katı pahalı şuan
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.10.2018 21:49
saçma sapan bir yapay zekaya sahip oyun,hala modlarla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz,aslında kendisinde olması gereken şeyleri..4 şeritli yolda trafik te şeride sıkışırmı yahu,evet bu oyund asıkışır !!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cities: Skyline'ın bir sonraki ek paketi endüstri ile alakalı
İlginizi Çekebilir