Uçan yollar ve araçlar artık Cities: Skylines'da bulunuyor

Mehmet Atilla Turan 14.10.2018 - 00:45
Uçan araçlar ve yollar hizmetinizde.

Cities: Skylines'ın mod topluluğu, yeni projeler ve temalar ile gelmeye devam ediyor. En iyi örneklerinden birisi ise yeni çıkan "Blade Runner" türevi bir mod oldu. Bu modda, oyuncular yolları görünmez yaparken, eklenen fütüristik binalar ile şehre daha gelişmiş ve gelecekten gelen bir tema ekliyor.

Cyberpunk temasını sevenlerin kesinlikle ilgileneceği bir mod bizlerle.

Mod yapımcısı "originalbass"ın çıkardığı mod ile gelecekten görünen şehirler kurmak mümkün. Modun en dikkat çeken özelliği ise yolların havada olması. Bu sırrın arkasında ise bir oyun saklı. Daha öncesinde başka bir mod yapımcısından aldığı bilgiler ile yolları görünmez yapan originalbass, havaya yol kurabilme ve araçların görüntüsünü değiştirebilme özelliğini açığa çıkarmış. Yollara aynı zamanda ışıklar ekleyebilir ve genel bakışta yolun nereden nereye gittiğine bakabilirsiniz (ve şaşırtıcı derecede daha fütüristik yapıyor). Sonucunda ise hem gelecekten gelen bir şehir hem de şehrin temasına uygun bir trafik de ortaya çıkmış oldu.

Moda ait bir fragmanı, aşağıdan izleyebilirsiniz. Eğer modu kendi şehrinizde denemek istiyorsanız, moda buradan erişebilir ve tadını çıkarabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 22:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.10.2018 17:38
havadan trafiğin düzgün gitmesi içinde mod indirmemiz gerek varmı !!!! yerde giden araçlar için mod olmadan şeridinde bile gidemeyen bir oyunda kendileri
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cities: Skylines şehrinize Blade Runner temasını ekleyin!
İlginizi Çekebilir