City of Steam ilk defa Türkiye'de yayına başlıyor

Murat Halilbeyoğlu 20.02.2013 - 17:10
Farklı bir deneyim için geliyor
Mechanist Games'in geliştrdiği ve dağıtımını DAO firmasının yaptığı yeni MMORPG oyunu City of Steam ilk launch etkinliğini Türkiye'de dün akşam gerçekleştirdi.

City of Steam ilk defa Türkiye'de yayına başlıyor
Türkiye'de Nova World portalı üzerinden yayınlanacak olan bu yeni Steampunk oyunu için zaten sizlere düzenli olarak bilgiler geçiyoruz. Unity motoru ile hazırlanan bu oyun her ne kadar browser tabanlı çalışsa da gerek grafik performansı ile gerekse kalitesi ile kendisini AAA oyunlarına yakın bir seviyede tutuyor. Bunun yanında istemcisiz oynama özelliği ve devasa bölümlerin bile 5 saniyeyi geçemeyecek hızda yüklenmesi onu diğer MMORPG'lerden farklı kılan en büyük özellikleri.

Bunun yanında lansmanda da belirtildiği gibi yoğunlukla hikaye üzerine dayanan oyunda hem kendi kişisel hikayeniz hem de bulunduğunuz bölgenin ve tanıştığınız kişilerin hikayeleri ile haşır neşir olacaksınız.

Beta sürecine devam eden City of Steam'in dünkü lasmanında oyununu Türkiye sorumlusu Min Soo Kim ile yaptığımız röportajımızı getiriyoruz sizlere. Öte yandan oyunun kapalı betası, beta kodu gereksinimi olmadan 18 Şubat 2013 saat 22:00 ile 22 Şubat 2013 Cuma saat 23:59 saatleri arasında devam ediyor olacak.

İyi seyirler.


Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
City of Steam ilk defa Türkiye'de yayına başlıyor
İlginizi Çekebilir