City of Steam'de ikinci dönem nisan ayı ile başlıyor!

Merlinin Kazanı 1.04.2013 - 20:14
Neredeyse yeni bir oyun gibi
Oyun içi güncellemelerin, içerik düzenlemelerinin, oyuncuların istekleri doğrultusunda yapılması adına 27 Mart Çarşamba günü sadece özel basının katılımının ve City of Steam Türkiye oyuncularının da aralarında olduğu özel bir toplantı düzenlendi.  “Beyin Fırtınası ” adı verilen bu toplantıda DAO ekibinin katılımıyla beraber Mechanist Games’in CEO’su David Lindsay ile canlı konferans yapıldı.
 
City of Steam'de ikinci dönem nisan ayı ile başlıyor!
The Game for Big Kids’de yapılan bu “Beyin Fırtınası” etkinliğinin gündeminde City of Steam oyunun bugüne kadar neler yaptığı ve ilerleyen süreçler de oyunun nasıl geliştirileceği konuşuldu. Oyuncuların da aktif olarak bulunduğu etkinlikte, onların oyun içinde yaşadığı sorunlar ve istedikleri yenilikler David Lindsay ile canlı konferans sırasında iletildi.

Dao Games’in Türkiye Ülke Müdürü MinSoo Kim’in Kapalı Beta ve Açık Beta dönemlerini ayrı ayrı değerlendirip yapılan değişiklikleri detaylı bir şekilde basınla paylaştığı bu etkinlikte, David Lindsay’ de katılanların sorularını birebir cevaplandırdı.
 
City of Steam içerisinde neler düzeltildi?
 Toplantıda belirttikleri üzere City of Steam Türkiye ekibi, Kapalı Beta’da oyuncuların geri bildirimlerini ve önerilerini dikkate alarak, Açık Beta sürecine başlangıç yaptı. Fakat oyunun grafik motoru olan Unity’de dünya çapında oluşan bir sorun gibi şanssızlıklar yaşadığını ve bunları atlattığını belirtti. Daha önceden oyuncularına verdiği “Yüksek Kalitede Hizmet” sözü kendilerinin bu sorunlara karşı savaştaki en büyük desteği oldu. Mümkün olan en kısa sürede yaşanan tüm sorunlar çözüme kavuşturuldu.

City of Steam'de ikinci dönem nisan ayı ile başlıyor!
Ayrıca geçtiğimiz haftalarda yaşanan Unity sorunu da çözüme ulaştı. Oyunun zorluk seviyesi oyuncuların keyifle mücadele edebileceği seviyeye getirildi.

Nisan ayı içerisinde City of Steam oyuncularını yeni içerikler bekliyor!
 David Lindsay’ın yaptığı açıklamalarda Mechanist Games Ekibinin Nisan ayı içerisinde oyuna yeni içeriklerin geleceği müjdesini paylaştı. Bu içeriklerde oyunculardan gelen önerilerinde olduğu bir dizi sistemsel değişiklik olacak.

City of Steam’e Eklenecek Özellikler:
*Oyuna yeni harita ekleniyor: Kasa
* Yeni silahlar ve zırhlar oyuncuların kullanımına sunuluyor
* Oyun içi ve sistemsel etkinliler yapılacak.
*Grup etkinlik sistemi: 3 ayrı seviyede 5 kişilik grupların katılabileceği hayatta kalma mücadelesi.
* Özel Zindanlar: Zindana giren oyuncuların seviyesine göre zorluk derecesi değişen zindanlar.

David Lindsay’in City of Steam Hakkındaki Yorumları

Oyuna eklenecek yeni sürüm hakkında çok heyecanlıyız. Geliştirilmiş savaş deneyimi oyuncularımızı bekliyor.

Özellikle silahlara göre yeteneklerin animasyonlarını düzenledik. Kılıç kullanan bir karakter daha hızlı kılıcını sallar iken, çift El Balta kullanan bir karakter, silahını daha yavaş savuracak. Pala, hançer gibi silahların animasyonları da aynı şekilde düzenlendi, özelleştirildi. Savaş ve PvP artık daha eğlenceli olacak!

Görüşlerinizi oyuna eklemeye ve City of Steam’i hepimizin istediği bir oyun haline getirmek için elimizden geleni yapacağız.

“Beyin Fırtınası” etkinliğinde Nisan ayı içerisinde oyunda bütünüyle bir değişiklik oyuncuları bekliyor olacak.

Steampunk evrenindeki bu mekanik dünyaya adımınızı atabilir, buharın gücü ile kendi destanınızı yazabilirsiniz. 

- Basın Bülteni
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 01:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
City of Steam'de ikinci dönem nisan ayı ile başlıyor!
İlginizi Çekebilir