Civil War filminde ölen karakter Avengers 4'te geri gelecek

Furkan Güler 26.10.2018 - 10:06
Kahramanların Savaşı ve Kış Askeri filmlerinde oynayan oyuncudan bilgi geldi

Arkasına aldığı yatırımlarla büyük bir kitleye ulaşan Marvel filmleri, önümüzdeki sene Avengers 4'le birlikte tekrar karşımıza çıkacak. Kahramanlarımızın arkalarında soru işaretleri bırakarak ortadan kaybolmarını çok güzel bir şekilde gösteren Infinity War filminin sonrasını anlatacak olan filmle alakalı yeni bir bilgi daha geldi. Kaptan Amerika Kahramanların Savaşı ve Kış Askeri filmlerinde Brock Rumlow (Crossbones) karakterinin Avengers 4'te de olacağı açıklandı. Karakteri canlandıran Frank Grillo tarafından son UFC Unfiltered podcastinde açıklanan bu bilgi sonrasında Avengers hayranları oldukça heyecanlandı.

Ölen karakter Avengers 4'te geri gelecek

Filmde zaman atlamasının olacağını düşünen izleyicilerin sayısı ise fazla. Ant Man'in başına gelenler ve New York savaşına geri dönüleceği gibi teoriler şimdilik geçerliliğini korumuyor. Ancak Infinity War'da hayatını kaybeden  kahramanlarımızın geri döneceğine kesin gözle bakılıyor. Hala adı konusunda resmi bir bilgi gelmese de, filmin adının Annihilation olacağı söylentiler arasında bulunmakta.

3 Mayıs 2019 tarihinde vizyona girecek olan yapımdan önce 8 Mart tarihinde Captain Marvel vizyona girecek. Bakalım Marvel, hikayede izleyicilerine neler sunacak? Merak ediyoruz?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 13:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2018 21:47
Bence Ultron'da geri dönecek.Ölümü net bir şekilde gözükmedi , zihin taşı ile doğdu ve çizgi romanda örneklerini gördük.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Civil War filminde ölen karakter Avengers 4'te geri dönecek
İlginizi Çekebilir