Civilization Of Ottoman Episodik Oluyor

Murat Halilbeyoğlu 9.02.2011 - 10:45
Bölüm bölüm Osmanlı
Civilization of Ottoman Ekibi yayınladığı bir duyuru ile oyun hakkında yeni bilgileri oyun severler ile paylaştı. Civilization of Ottoman Ekibi'nin Basın Sorumlusu ve Topluluk Yöneticisi Talha Turhal, yaptığı bir açıklama ile oyun hakkındaki yenilikleri ve gelişmeleri anlattı. Oyunun tek bir oyun olarak çıkmasından vaz geçildiğini ve bölümler halinde yayınlanacağını belirten Talha Turhal çıkacak ilk bölüm hakkında da bilgi verdi. Bildirinin tam halini aşağıda görebilirsiniz.

Civilization Of Ottoman Episodik Oluyor
"Sevgili Civilization of Ottoman takipçileri,

Türkiye Oyun Geliştirici Öğrenciler Grubu Civilization of Ottoman ekibi olarak aldığımız önemli bir kararı size duyurmanın heyecanını yaşıyoruz.

Tamamıyla bağımsız ve hiç bir maddi çıkar gütmeden can-ı gönülden bağlandığımız projemizde, yaklaşık 700 yıllık şanlı Osmanlı tarihimizi tek bir oyuna sıkıştırarak sizlere sunmak istemiyoruz. Daha önce belirttiğimiz 'Civilization of Ottoman, Osmanlı'nın kuruluşundan yıkılışına kadar geçen uzun süreci işleyecek' teması değişmiş durumda.

Civilization of Ottoman, alınan karar ile 'Episodic' tarzla yani bölümler halinde oyun severlerle buluşacak. Böylece şanlı tarihimizi teknoloji ve video oyunlarıyla ilgilenen 7'den 70'e herkes daha net bir şekilde anlayabilecek.

Oynanış Dinamikleri Aynı
Daha önce beyan ettiğimiz oyun türü ve oynanış dinamiklerinde bir değişiklik söz konusu değil. Aldığımız karar, tarihimizin oyunculara aktarımındaki yüzeyselliği bertaraf etme amacını taşımaktadır.
Osmanlı Medeniyeti'ne dair birçok unsuru tecrübe etme ve aynı zamanda savaşları yaşama şansınız devam ediyor.

İlk Oyunun Adı “Fetret”
Civilization of Ottoman'ın çıkacak ilk bölümü Civilization of Ottoman Fetret adını taşıyacak. 1402'de başlayacak olan oyunda siyasi birliği sağlamaya çalışacaksınız.

Türk oyun sektörüne bir sancak daha dikmek için çabaladığımız projemize, desteklerinizin devamını temenni ediyoruz."

Civilization of Ottoman Ekibi adına
Talha TURHAL - Basın Sorumlusu ve Topluluk Yöneticisi

Yorumlar 24
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Civilization Of Ottoman Episodik Oluyor
İlginizi Çekebilir