Civilization VI: Ethiopia içeriği 23 Temmuz'da çıkacak

Berat Darıcı 14.07.2020 - 10:11
Civilization VI, New Frontier Pass genişleme paketinin ikinci indirilebilir içeriği olan Ethiopia, 23 Temmuz 2020 tarihinde çıkacak.

21 Ekim 2016 tarihinde Steam üzerinde yayınlanan Civilization VI için geçtiğimiz günlerde hayran yapımı Türkçe yama çıkış yaptı. Şimdiyse resmi olarak oyuna yeni bir indirilebilir içerik ekleniyor. 23 Temmuz tarihinde eklenecek olan Ethiopia indirilebilir içeriğinin oyuna neler eklediğine gelin birlikte bakalım.

Civilization VI, New Frontier Pass genişleme paketiyle beraber toplam sekiz yeni medeniyet daha kazanacak

Firaxis Games tarafından geliştirilen serinin altıncı ve en güncel oyunu Civilization VI, Ethiopia içeriğiyle beraber yeni bir medeniyet ve lider kazanacak. Ayrıca oyuna yeni bir mod ekleniyor. New Frontier Pass genişleme paketinin ikinci indirilebilir içeriği olan Ethiopia dışında dört yeni indirilebilir içerik daha gelecek. Sıra tabanlı strateji oyunu Civilization VI geçtiğimiz haftalarda ek içerikler olmadan Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak dağıtılmıştı. O zamandan itibaren daha fazla oyuncuya ulaşan oyun ilgi çekmeye devam ediyor. New Frontier Pass oyuna toplamda sekiz medeniyet ve dokuz lider ekleyecek. Bu içeriklerin tamamının Mart 2021'den önce çıkış yapması planlanıyor.

Civilization VI: Ethiopia 23 Temmuz'da çıkacak

Ethiopia paketi için youtube üzerinden bir tanıtım videosu da yayınlandı. Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Steam üzerinde 81.686 kullanıcının inceleme yazdığı ve %81 kadarının olumlu olduğu oyun, grafik açısından sizi üzmeyecektir. Eğer Epic Games Store'un ücretsiz dağıttığı zamanı kaçırdıysanız oyun şu anda Steam ve Epic Games Store üzerinden 219 TL fiyat etiketi ile satılıyor. Oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak Epic Games sayfasına ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

DirectX 11 ve 12 sürümlerini destekleyen oyun 12 GB depolama alanına ihtiyaç duyuyor. En yüksek ayarlarda GTX 1060 ile 1080p çözünürlüğünde sıkıntısız oynayabilirsiniz. Ethiopia indirilebilir içeriğinden önce Maya & Gran Colombia oyuna dahil olmuştu. Üç ya da dört arkadaşınızla beraber eğlenerek oynayabileceğiniz bu strateji oyununda oyunu kazanmanın pek çok yolu bulunmakta. Bunlar arasında bilimle yönelip halkınızı uzaya yollayabilir ya da savaş konusunda kendinizi geliştirerek tüm medeniyetlerin başkentini ele geçirdikten sonra oyunu kazanabilirsiniz. Elbette daha fazlası da var. Kültür konusunda ilerleyerek dünya harikaları ile tüm medeniyetlerin dikkatini üzerinize çekebiliyorsunuz. Ya da kendi dininizi oluşturduktan sonra bu dini yayarak da oyunu kazanmanız mümkün.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 12:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Civilization VI: Ethiopia içeriği 23 Temmuz'da çıkacak
İlginizi Çekebilir