Civilization VI Vietnam & Kublai Khan güncellemesi 28 Ocak’ta çıkıyor

Ersin Kılıç 20.01.2021 - 11:42
Fraxis firması yaptığı açıklama ile birlikte Civilization VI, New Frontier Pass: Vietnam & Kublai Khan güncellemesinin 28 Ocak’ta çıkacağını duyurdu.

Fraxis Games yaptığı açıklama ile güncellenmeye devam eden Civilization VI için yeni genişleme paketinin çıkış tarihini duyurdu. Yapılan bu açıklamaya göre New Frontier Pass: Vietnam & Kublai Khan güncellemesinin 28 Ocak’ta çıkacağı duyuruldu. Konu ile ilgili gelen resmi detaylar şu şekilde;

Civilization VI için yeni güncelleme tarihi açıklandı

Beşinci DLC paketi Civilization VI – New Frontier Pass –  Vietnam & Kublai Khan Pack’in 28 Ocak Perşembe günü çıkacağı duyuruldu. Vietnam & Kublai Khan Pack oynayabilmek için Civilization VI gereklidir ve Civilization VI – New Frontier Pass sahibi olan ya da bireysel olarak paketi satın alan herkes oynayabilir.

Vietnam & Kublai Khan Pack, yeni bir lider ve medeniyet, Çin ve Moğolistan için yeni bir alternatif lider olarak Kublai Khan, yeni bir oyun modu ve yeni bir bölge - Koru ve Sığınak'ta iki yeni bina içeren Preserve’i içeriyor.

Yeni oyun modu, ekonomik bir imparatorluk kurmanıza ve madeni para havuzlarında yüzme fantezilerinizi yaşamanıza olanak tanıyan Monopolies & Corporation olarak adlandırılmıştır! Yeni oyun modu ile, yinelenen kaynaklar etrafında bütün bir Endüstri yaratabileceksiniz. Endüstriler, ana şehirlerine güçlü güçlendirmeler ve düzenli olarak Great Merchant puanları sağlar; daha fazla toplamaya devam ederseniz, bir Endüstriyi bir Şirkete yükseltebilirsiniz. Şirketleriniz, Borsa ve Liman binalarına yerleştirilmiş Ürünler oluşturmanıza izin verecektir. Lüks bir kaynağın küresel arzına hakim olmayı başarırsanız, muazzam miktarda altın ve Turizm üreten bir Tekel yaratabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 04:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.01.2021 13:25
İlla Frontıer pass aldıracaklar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Civilization VI Vietnam & Kublai Khan güncellemesi 28 Ocak’ta çıkıyor
İlginizi Çekebilir