Çizgilerin Gücü Adına!

Ceyda Doğan 22.11.2012 - 14:12
Kayra Keri Küpçü'nün kaleminden
1983’te İzmit’te doğan Kayra Keri Küpçü, Kocaeli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. Şubat 2004’te açılan FrpNet Sitesinin, sahibi ve yöneticiliğini yapmaya devam ediyor.
2000 yılından bu yana Mitoloji, Fantastik Kurgu ve Korku yazarlığı yapıyor. Yazıları FrpNet Sitesi, Kan Güncesi, Kayıp Dünya, Mevsimsiz elektronik dergileriyle Arcane, Gerekli Şeyler, Tam Macera çizgi roman dergisi ve Hipnoz dergilerinde yayınlandı.

Çizgilerin Gücü Adına!
Boş durmamaya devam eden Küpçü, bu aralar son kitabıyla ilgili konuşulmaya devame diyor. "Anadolu Korku Öyküleri" adlı kitabından sonra, "Çizgilerin Gücü Adına" adlı kitabını yayınlamaya hazırlanıyor.
1 Aralık tarihinde ilk basını Gerekli Şeyler Yayıncılık tarafından piyasaya çıkacak olan kitap, çizgi filmlerin genel konusunu ele almış durumda.

Çizgilerin Gücü Adına!
Kitabın konusu: 2000 yılından önce ülkemiz televizyonlarında yayınlanmış tüm çizgi filmleri bu kitapta bulacaksınız. Bu kitap, Türk televizyonculuk tarihi açısından da önemli bir kitap olması dışında; çocuklarınıza bırakabileceğiniz rengarenk, anılarla dolu bir miras olacak. Kafanıza takılan bir çizgi film olduğunda her an elinizin altında bulunması gereken, hatırladığınız ve hatırlayamadığınız çizgi filmlerin olduğu bir kaynak kitap.

Kendisine kitabı hakkında bilgi vermesini rica ettik. Bize aktardıklarıysa gayet netti:

"Fantastik yolculuğumun ilk adımlari çizgi filmler ile basladi. Cocukluğumun en güzel anları hep bir şekilde çizgi filmlere dokunuyordu. Bu tutkumdan büyüyünce de vazgeçmedim ve çizgi film izlemeye devam ettim, ediyorum da.

Dost sohbetlerinde, eski günler yad edilirken çizgi filmlere değinmeden olmazdi. Ben de hafizamin kurbanı biri olarak her çizgi filmin detayını hatırlıyordum. Madem halen çizgi filmler bu kadar konuşuluyor, neden hepsi birarada olmasın dedim. Tutkumu, kafamdakileri ve anılarımı kağıtlara dökerek yazdıklarımı muhteşem renklerle süsledim ve işte sonuç olarak bu kitap çıktı.

80 ve 90'lı yılların çocukları için kıymetli bir kitap olacağını ve okuyan herkesi o eski günlere götüreceğini düşünüyorum."

Özellikle benim gibi çizgi film severler için raflardan düşmeyeceğinden eminim.
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 08:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Çizgilerin Gücü Adına!
İlginizi Çekebilir