Cliff Bleszinski açtı ağzını yumdu gözünü

Mert Günhan 21.06.2013 - 11:48
Microsoft'un DRM politikasını kaldırması Cliff'i çok kızdırdı çok
Cliff Bleszinski'nin Xbox One'ın DRM U dönüşünü beğenmemesinden sonra bugün blogunda yaptığı açıklamalar çok konuşulacak gibi görünüyor.

Bleszinski yazısında Xbox One'ın yeni politikalarını beğenmeyen internetin tepkisini "Burunlarının ucunu göremeyen ve bir durumu doğru düzgün analiz edemeyen elleri yabalı bir grup yabani" olarak değerlendirirken, oyuncuları Microsoft'un çizdiği büyük resmi görmemekle suçladı.

Bleszinski konuyla ilgili şöyle devam etti:

"Lanet olsun. Diskleri yerinde tutmak için o kadar uğraştıkta sonra tüm emeklerin fırsatçı perakendeciler tarafından boşa gittiğini görmek hoş değil. Millet "Evet ama Gamestop oyunların satışına yardımcı oluyor" diyor, ben de onlara Chris Rock'ın bir lafını söylüyorum "Evet, üniversite ücretinizi verip sizi taciz eden amcalar gibiler."

"Sorununuz kapitalizm ise bunu kabul edin artık, bu özgür bir pazar ve herkes istediğini yapabilir. Ben bu gerçekliği kabul ediyorum."

Devamında Bleszinski bütün bunların DLC'leri ve mikro satın almaları arttıracağını söyleyerek, bu olaydan sonra oyunculuğun geleceğinin PC'ler, Mobil platformlar ve tabletler olduğunu söyledi.


Cliff Bleszinski açtı ağzını yumdu gözünü
Yorumlar 36
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cliff Bleszinski açtı ağzını yumdu gözünü
İlginizi Çekebilir