Cliff Bleszinski, oyun dünyasına geri dönebilir

Furkan Güler 15.08.2019 - 16:47
Ancak tecrübeli geliştirici bu kez Battle Royale'den uzak durmak istiyor!

Bu sıralar Epic Store ile PC platformunda Steam'e meydan okuyan Epic Games'e büyük katkılar yapan ve TPS kavramına vakti zamanında Gear of War ile yeni bir boyut kazandıran Cliff Bleszinski, hatırlayacağınız üzere geride bıraktığımız dönemlerde oyun dünyasından emekli olduğunu açıklamıştı. Epic Games'ten ayrılıp Boss Key Productions isimli şirketi kurup kendi yoluna devam eden Cliff Bleszinski, sevenlerinin karşısına Law Breakers ile çıkmıştı. Overwatch'a rakip olan Law Breakers, esasında güzel oynanış dinamiklerine sahip olsa da maalesef kötü güdülen reklam kampanyaları, oyunun imajını zedelemiş ve oyun oyuncu bulmakta güçlük çekmişti.

Cliff Bleszinski, oyun dünyasına geri dönebilir

Sonrasında şansını Radical Heights (Allah aşkına bu oyunun ismini kim seçti?) isimli oyun ile Battle Royale pazarında deneyen Cliff Bleszinski, yine aradığını bulmamıştı. Ancak Bleszinski, yaptığı yeni açıklamada oyun dünyasına geri döneceğine dair göndermelerde bulundu. Twitter üzerinden yeni bir oyun fikri bulduğunu belirten usta geliştirici, oyun dünyasına geri dönme fikrini kafasından atamadığını belirtti. Görünüşe göre Bleszinski beyimizin parası çok fazla olduğundan, yine kendisinden yeni bir şeyler göreceğiz.

Sona geldiğimizde Gears of War ile kendisini yıllar önce kanıtlayan Bleszinski'nin kendini bir kez daha kanıtlamaya çalışma çabası, takdire değer bir hareket. Sonuç olarak parayı emlak sektörüne veya faize yatırıp geçinmek de güzel bir fikir olabilirdi. Ancak Bleszinski, yeni bir şeyler üretmekten kendini alıkoyamıyor gibi...

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 08:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.08.2019 09:48
Gelsin yatay oynanan Gears yerine hem dikey hem yatay oynanan bir oyun bekliyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cliff Bleszinski, oyun dünyasına geri dönebilir
İlginizi Çekebilir