Close to the Sun oyununu Wired Productions dağıtacak

Korhan ONUK 19.12.2018 - 12:54
Nikola Tesla'nın icatlarını görmeye hazır mısınız?

Victor Vran Overkill Edition, Max: The Curse of Brotherhood gibi oyunların dağıtımını yapan Wired Productions, Close to the Sun oyununu yayımlayacağını açıkladı. Storm In A Cup ekibinin yeni oyunu olan Close to the Sun için yayımcı firma bir fragman da yayımladı.

Kaynak: Play4UK

Close to the Sun oyuncuları 19. yüzyıla götürecek

N.E.R.O oyunu ile belli bir kitleye ulaşan Storm In A Cup firmasının yeni oyunu Close to the Sun, Wired Productions tarafından yayımlanacak. Wired Productions oyunu yayımlayacağını bir fragmanla duyurdu.

Close to the Sun oyuncuları 19. yüzyıla götürecek. Nikola Tesla tarafından yapılmış bir gemide geçecek olan oyun bize alternatif bir tarih gösterecek. Bu dünyada Nikola Tesla'nın bilgileri kabul görmüş ve dünya bunun etrafında şekillenmiş. Oyuncular Rose adında, kız kardeşini arayan bir gazeteciyi canlandıracak. 

Close to the Sun ilk defa Gamescom 2017 fuarında gösterilmişti. Oyun PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış gerçekleştirecek. Oyunun 2019 yılı içerisinde çıkması bekleniyor. Siz Close to the Sun hakkında ne düşünüyorsunuz? Nikola Tesla'nın içinde yer aldığı bir alternatif dünya ilgi çekici olmaz mı?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 18:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Close to the Sun oyununu Wired Productions dağıtacak
İlginizi Çekebilir