Cobra Kai dizisinin 3. sezon fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 10.12.2020 - 12:40
The Karate Kid filmine dayanan Amerikan yapımı aksiyon komedi dizisi Cobra Kai'nin 3. sezon fragmanı yayınlandı.

Karate Kid filmlerinin devamı niteliğindeki bu dizide, hayatlarını değiştiren turnuvadan onlarca yıl sonra Johnny ile Daniel arasındaki rekabet yeniden kızışıyor. Dizinin ilk iki sezonu YouTube Premium'da yayınlandıktan sonra, hakları Netflix tarafından satın alındı ve üçüncü sezonu için hazırlıklar son aşamaya geldi. Netflix tarafından Türkçe altyazılı olarak yayınlanan fragmanda Daniel LaRusso (Ralph Macchio) ve Johnny Lawrence'a (William Zabka) daha yakından bakıyoruz.


Orijinal Karate Kid filminden yaklaşık 30 yıl sonrası konu alan Cobra Kai, yıllar sonra Daniel LaRusso'ya (Ralph Macchio) yenilmesinden hala derinden etkilenen Johnny Lawrence'ı (William Zabka) takip ediyor. Dizide Johnny, Cobra Kai Dojo'yu yeniden açıyor ve bir grup genç öğrenciye rehberlik etmeye başlarken rakibi Daniel, görüşmediği oğlunu eğitiyor. Görünüşe göre, kader bu ikisini sonsuza dek karşı karşıya getirecek.

Cobra Kai dizisinin 3. sezon fragmanı yayınlandı

Cobra Kai dizisinin 3. sezonu 8 Ocak 2021'de yayınlanacak

Dizinin üçüncü sezonu, ikinci sezonun kaldığı yerden devam edecek. İkinci sezonun finalinde yaralanan Miguel (Xolo Maridueña) hastaneye kaldırılırken, Robby'de (Tanner Buchanan) bir çocuk merkezine konuluyor. Cobra Kai'yi orijinal, acımasız biçimine geri döndürmek isteyen Kreese ile savaşırken, Daniel'ın geçmişi hakkında kesinlikle daha fazla şey öğrenecek ve Johnny'nin kurtuluş eğrisine kaldığımız yerden devam edeceğiz. Dizinin üçüncü sezonu aşk ve drama unsurlarını bir araya getirecek.

Cobra Kai, geçtiğimiz Ekim ayında Netflix tarafından 4. sezon onayını aldı. Dizinin oyuncu kadrosunda Ralph Macchio, William Zabka, Xolo Maridueña, Martin Kove, Mary Mouser, Tanner Buchanan, Courtney Henggeler ve Jacob Bertrand gibi ünlü isimler yer alıyor. Counterbalance Entertainment aracılığıyla Josh Heald, Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg ise, sorumlu yapımcılar olarak diziyi denetleyecek. Overbrook Entertainment adına Will Smith, James Lassiter ve Caleeb Pinkett'a, Sony Pictures Television adına Susan Ekins yönetici yapımcı olarak eşlik edecek. 

Son olarak dizinin 3. sezon fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cobra Kai dizisinin 3. sezon fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir