Cobra Kai dizisinin 3. sezon yayın tarihi açıklandı

Özgür Deveci 4.10.2020 - 12:36
The Karate Kid filmine dayanan Amerikan yapımı aksiyon komedi dizisi Cobra Kai'nin 3. sezon yayın tarihi açıklandı.

Karate Kid filmlerinin devamı niteliğindeki bu dizide, hayatlarını değiştiren turnuvadan onlarca yıl sonra Johnny ile Daniel arasındaki rekabet yeniden kızışıyor. Netflix tarafından yapılan açıklamada üçüncü sezonun 8 Ocak 2021 tarihinde başlayacağı, dizinin dördüncü sezonu içinde onay aldığı duyuruldu.

Cobra Kai, orijinal Karate Kid filmindeki olaylardan yaklaşık 30 yıl sonrası konu alıyor ve yıllar geçtikten sonra Daniel LaRusso'ya (Ralph Macchio) yenilmesinden hala derinden etkilenen Johnny Lawrence'ı (William Zabka) takip ediyor. Dizide Johnny, Cobra Kai Dojo'yu yeniden açıyor ve bir grup genç öğrenciye rehberlik etmeye başlarken rakibi Daniel, görüşmediği oğlunu eğitiyor. Görünüşe göre, kader bu ikisini sonsuza dek karşı karşıya getirecek.

Cobra Kai dizisinin 3. sezon yayın tarihi açıklandı

Cobra Kai dizisinin üçüncü sezonu 8 Ocak'ta yayınlanacak

Üçüncü sezon, Miguel'i kritik bir durumda bırakarak, ikinci sezonun sonunda meydana gelen iki dojo arasındaki kavgadan sonraki olaylara odaklanacak. Cobra Kai'yi orijinal, acımasız biçimine geri döndürmek isteyen Kreese ile savaşırken, Daniel'ın geçmişi hakkında kesinlikle daha fazla şey öğrenecek ve Johnny'nin kurtuluş eğrisine kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Cobra Kai ayrıca, Johnny Lawrence ve Daniel LaRusso dahil olmak üzere sekiz oynanabilir karakter içeren Double Dragon tarzında iki oyunculu beat-em-up tarzı bir oyun olan Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues adlı bir spin-off oyununu da uyarlanıyor. Toplamda 28 hikaye görevi bulunacak oyunda daha fazlası için mücadele edeceksiniz. Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues, 27 Ekim 2020 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için platformları için piyasaya çıkacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.10.2020 18:22
hell yeah
cobra kai never dies
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.10.2020 19:10
çocuklugumun filmiydi karate kid diziyi dün bitirdim güzel olmuş cobra kai geri döndü :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cobra Kai dizisinin 3. sezon yayın tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir