CoD: Advanced Warfare'den yeni detaylar!

Ceyda Doğan 5.05.2014 - 16:57
Ses, müzik, senaryo ve daha fazlası!
Uzun süredir dillerden düşmeyen Call of Duty'nin yeni oyunu daha fazla detay ile karşımızda. Gameinformer'ın yayımladığı bilgiye göre oyun, yeni bir motor üzerinde çalışıyor ve henüz nasıl olduğu belli olmayan bir co-op modu mevcut.

Call of Duty: Advanced Warfare'in 2054 yılında geçen hikayesi, küresel bir 11 Eylül durumuna değinecek. Er Mitchel isimli karakteri yöneteceğiz ve seslendirme Batman: Arkham Knight'ın Two Face'i, Batman: Arkham Origins'in Joker'i ve The Last of Us'ın Joel'u olan Troy Baker tarafından yapılacak.

Senaryo boyunca her bölümden sonra tecrübe puanı kazanacağız ve bu puanları da giydiğimiz dış iskelet giysimizi geliştirmek için kullanacağız. Bu giysi görünmez olmamızı ve hızlıca kurşunlardan kaçmamızı, menzil almamızı, süper zıplama yapmamızı, havada süzülmemizi sağlayacak...Oyunda pitbull isimli bir aracımız olacak.

CoD: Advanced Warfare'den yeni detaylar!
Müzikler ise MGS ismiyle tanınan Harry Gregson Williams tarafından yapılacak. Ses olarak ise Dead Space'deki atmosferik sesleri yapan Don Veca kadroda yer alacak.

Çoklu oyunculu mod için ise söylenen ise; "tek kişilik moddaki olasıkların çevrimiçi moda aktarıldıklarında nasıl olacağını hayal edebilirsiniz."şeklinde oldu. Bakalım Call of Duty: Advanced Warfare başka ne gibi detaylarla karşımıza çıkacak?
Yorumlar 40
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2024 23:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
CoD: Advanced Warfare'den yeni detaylar!
İlginizi Çekebilir