COD Black Ops: Cold War depolama alanı konusunda açıklama geldi

Ersin Kılıç 5.11.2020 - 11:37
Call of Duty Black Ops: Cold War oyununun kaplayacağı alan konusunda ortaya çıkan kafa karışıklığının ardından firmadan açıklama geldi.

Call of Duty Black Ops: Cold War için artık sayılı günler kaldı. PC ve mevcut konsollar dışında yeni nesil sürümü de çıkacak olan oyunun depolama birimlerinde kaplayacağı alan konusunda son dönemde büyük bir kafa karışıklığı bulunuyor. Ortaya çıkan haberlerden sonra oyunun depolama alanlarında ne kadar yer kaplayacağı açıklandı.

Call of Duty Black Ops: Cold War ne kadar yer kaplayacak?

Aslında tartışmaların kaynağı bir görsel ile ortaya çıkmıştı. Call of Duty Black Ops: Cold War kapağına ait olduğu iddia edilen bu görselde 285 GB minimum depolama alanı istendiğine dair bir ibare yer alıyordu. Bunun üzerine tam anlamıyla geniş bir açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamaya göre oyunun PC sürümü hem hikaye modu hem de çoklu oyuncu modu için toplamda 82 GB'lık bir alan isteyecek. Multiplayer modunun 35 GB civarında olduğu, hikaye modunun ise 47 GB civarında olduğu belirtilmiş. Eğer oyunu 4K çözünürlükte Ray Tracing gibi özellikler açıkken oynamak istiyorsanız toplamda 125 GB civarında bir alan ayırmanız gerekecek. Oyunun Işın izleme ve DLSS 2.0 gibi özelliklere sahip olduğunu ve 13 Kasım'da çıkacağını hatırlatalım. PC ve konsollarda kaplayacağı alan şu şekilde;

PC: 35 GB (Multi) - 82GB (Tüm oyun) - Ultra Grafikler için gereken alan: 125GB
PlayStation 4: 95GB
,PlayStation 5: 133GB
Xbox One: 93GB
Xbox Series X|S: 136GB

Call of Duty Black Ops: Cold War sistem gereksinimleri

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.11.2020 17:57
Acaba yine campaignde bile online zorunluluğu olacak mı yaa,lanet ettirdi beni MW her internet gidip geldiğinde.
Kalan Karakter: 300 Gönder
COD Black Ops: Cold War depolama alanı konusunda açıklama geldi
İlginizi Çekebilir