Şampiyonluk yoluna adını kazımaya kararlı Jorge Lorenzo, geçtiğimiz günlerde büyük bir başarıyla piyasaya sürülen Call of Duty: Ghosts'u baz alarak tasarlanmış MotoGP kaskını tanıttı. Şampiyon sürücü Valencia'da gerçekleştirilecek sezonun son yarışına bu kask ile çıkacak. Kaskın tasarımında, CoD: Ghosts`un ikonik görseli bulunuyor.
Call of Duty: Ghosts`un dünya lansmanı için güçlerini birleştiren Activision ve Monster Energy, oyunla ilgili birçok ortak kampanyay için kollarını sıvadı.
Jorge Lorenzo aynı zamanda "Video oyunlarını çok seviyorum ve Call of Duty: Ghosts kesinlikle oynanması gereken bir oyun. Açıkçası bu oyun motosiklet sporuna gönül veren herkesin hayatının özeti: Hiçbir zaman sonuna kadar dayanmadan pes etmemeliyiz." şeklinde konuştu.
Görsellerin tamamına geçmeden önce, kaçıranlar için sizi eğlenceli COD: Ghosts live action videosu ile baş başa bırakalım.
Yorumlar (5)
biraz da şu grafikler üzerinde çalışsalar keşke. tamam çağ atlatsınlar demiyorum ama sıktı artık. modern warfare 1 den beri aynı tas aynı hamam. senaryo film gibi ona şikayetimiz yok. ama senaryo iyi diye grafiklerden kısmanın mantıklı bir açıklaması yok.
Adamlar fena reklam yaptılar bu sene.
bi MW2 değil..
call of duty ye bayılıyorum abi ya çok fena seneryo yapıyolars
CoD oyun olmaktan çıkalı çok oldu.Zaten MW2'de ki animasyonları tekrar tekrar kullanıp, milleti sömürmelerinden belli.Yani bir oyunun motor kaskıyla, MotoG'le, Monster Energy'le ne alakası var!