CoD: Modern Warfare'ın mikro ödemeleriyle ilgili bilgiler yakında açıklanacak

Furkan Güler 30.08.2019 - 13:44
Umarız oynanışa etki etmez.

FPS tutkunlarının merakla beklediği Call of Duty: Modern Warfare'ın alfa sürümüne katılan oyuncular, oyunla alakalı olumlu eleştiriler yapmışlardı. Oynanış anlamında eğlenceli olduğu söylenilen yapım, büyük bir oyuncu kesimini heyecanlandırdı. Ancak bir Call of Duty klasiği olan mikro ödeme sisteminin yeni oyunda nasıl işleyeceği henüz açıklanmadı. Season Pass sistemini yeni oyunuyla birlikte seriden kaldırdığını açıklayan Activision'un, mikro ödeme konusunda nasıl adımlar atacağı merak ediliyor. Buna paralel olarak bir oyuncu Reddit üzerinden geliştiricilere mikro ödemeler konusunda neler yapılacağına dair sorular sordu. Geliştiriciler, yanıt olarak mikro ödeme sisteminin nasıl işleyeceğini oyunun çıkışına yakın bir zamanda açıklayacaklarını belirtti.

CoD: Modern Warfare'ın mikro ödemeleriyle ilgili bilgiler yakında açıklanacak

Tüm bunların yanında geliştiriciler geride bıraktığımız aylarda oyunu ücretsiz güncellemeler ile destekleyeceğini belittiler. Oyuna ne gibi güncellemeler geleceğini şimdilik bilmiyoruz. Fakat çapraz platform desteğinin yanı sıra oyunda bulunacak özel sunucular, oyunun ömrünü oldukça artıracaktır. Dedicated Server adını alan bu sunucular, oyunun çevrimiçi modlarında vakit geçiren oyuncuların oldukça hoşuna gidiyor. Bakalım yeni Call of Duty, oyuncuların genelinden geçer not alacak mı?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 10:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.09.2019 12:04
güncellemelerin yeni mikroödemeler ile alakalı olması hatta örneğin oyunculara yeni bir tüfek modeli vs. satın alma fırsatını vermesi beni hiç şaşırtmaz açıkçası. loot box saçmalığı yüzünden yakında çoğu avrupa ülkesinden banlanacak activision ve ea bu mallığa devam ederlerse.
Kalan Karakter: 300 Gönder
CoD: Modern Warfare'ın mikro ödemeleriyle ilgili bilgiler yakında açıklanacak
İlginizi Çekebilir