CoD: WaW için yeni bilgiler

Sami Türk 3.06.2010 - 12:31
CoD: WaW için yeni bilgiler

"Call of Duty: World at War’ın" resmi web sayfasında geliştiriciler, PC sürümünün yakında başlayacak beta testine dair beyanatta bulunup, çoklu oyuncu moduna dair yeni detayları paylaştılar.

Oyuncu hesabı gelecekte CD anahtarıyla irtibatlandırılacak, böylelikle kullanıcı adları dünya çapında geçerli ve tek seferlik olacak. Sebebi ise yeni oyunun arkadaş listesi sunacak olması. Böylelikle hep oynadığınız oyuncuları sadece daha iyi organize etmekle kalmayacak, aynı zamanda online kullanıcıları maça davet edebileceksiniz (invite). Clan tag olarak ilaveler yapabilecek ve bunları her zaman değiştirebileceksiniz. Oyunda yeni squad (manga, bölük) tabanlı unsurlar olacağından PC sürümü kullanıcıları imtiyazlandırılmak istenmemiş ve arkadaş listesi vs. gibi unsurlar diğer platformda da mümkün kılınmaya karar verilmiş, TreyArch’ın ifadesiyle.

Beta testine katılmak isteyenlerin web sayfasına kayıt yaptırmaları gerekiyor. Kayıt test başlangıcından sonra da mümkün olacak. Kendine hemen belirli bir kullanıcı adı kapmayı düşünenlerse yanılıyor; zira testten sonra tüm hesaplar silinecek, bizden söylemesi.

KAYNAK
CoD: WaW için yeni bilgiler
4players.de


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 22:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
CoD: WaW için yeni bilgiler
İlginizi Çekebilir