Code of Duty yazılım maratonu İzmir'de gerçekleştiriliyor

Ersin Kılıç 10.03.2018 - 13:13
Code of Duty maratonu başladı

Bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan ve eş zamanlı olarak IzHack, BuildUp ve BrainHack olmak üzere 3 farklı yarışmadan oluşan Code of Duty, 9-10- 11 Mart tarihlerinde İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor.

Code of Duty maratonu başladı

IEEE İYTE öğrenci kolu, Code of Duty ile 3 yazılım yarışmasını tek etkinlikte birleştiriyor! İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ev sahipliğinde 9-10- 11 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilecek etkinlik 48 saat sürecek olan eş zamanlı 3 kategoriden oluşmaktadır. Algoritma geliştirme üzerine BrainHack, oyun geliştirme üzerine BuildUp ve siber güvenlik üzerine olacak CTF IzHack katılımcılarını bekliyor. Her kategori için 16’şar takım kabul edilecektir. Takımlar BrainHack için 2-3, BuildUp için 4-6, IzHack için 3-4 kişiden oluşmalıdır.

BuildUp bir oyun tasarlama ve geliştirme maratonudur. Maraton, konsepti GGJ (Global Game Jam), Ludum Dare gibi dünya çapında düzenlenen etkinliklere benzeyen ve Türkiye çapında düzenlenen bir Game Jam’dir. IzHack, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nde ilk olarak 2015 yılında yapılan siber güvenlik üzerine meraklı kişilerin katılabileceği CTF etkinliğidir. Siber güvenlik üzerine bilgilendirme, bilinçlendirme, farkındalık yaratma ve eğitim amacıyla yapılan etkinlik, bu sene Code of Duty bünyesinde gerçekleştirilecektir.

BrainHack, Code of Duty etkinliğinin, algoritma ve programlama üzerine meraklı kişileri bir araya getiren programlama yarışmasıdır. Yarışmacılardan beklenen farklı programlama dilleriyle farklı yapılardaki programlama sorularını belirli bir süre içerisinde doğru sonuçlara ulaştırmalarıdır. Kategorinin amacı programlama hakkında bilgilendirme, bilinçlendirme, farkındalık yaratma ve bu alanla uğraşan insanların tanışması için verimli bir ortam yaratmaktır. İzmir gibi büyük bir şehirde daha önce benzeri yapılmamış olan etkinliğin başlıca gayesi yazılım alanıyla ilgilenen sizlere eğlenceli bir mücadele atmosferi sunmakla birlikte Türkiye’nin her kesiminden gelecek olan yarışmacılarını ve yazılım sektörünü bir araya getirerek tanışma olanağı sağlamaktır. Ekibini kur ve ilgilendiğin kategoriye başvurunu yap! 9-10- 11 Mart’ta sen de Code of Duty kapsamında İYTE’de ol. Sakın geç kalma!

Basın Bülteni

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 06:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.03.2018 10:22
isim yan sanayi gibi olmuş. orjinal bir iş yapıyor olmalılıar bunu bile bile göz ardı ettiklerini düşünmüyorum. fakat öyle olsa bile komik
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.03.2018 15:34
admin need for speed payback dün bu saatlerde kırıldı ve cpy tarafından yayınlandı sıcak sıcak haberi yayınla istersen ;) daha önceki denuvo 4.8 kırıldı haberiyle assasins creed origins ın 1 ay içinde kırılacağını belirtmiştim ayrıcada need for speed payback 1 ay içinde kırılacak yolda demiştim :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Code of Duty yazılım maratonu İzmir'de gerçekleştiriliyor
İlginizi Çekebilir