Codemaster'dan üç yeni oyun daha

Fatih Canıtez 3.06.2010 - 12:31
Codemaster'dan üç yeni oyun daha

Codemaster'dan üç yeni oyun  daha

Güzide yapımcı firmamız Codemaster, harıl harıl üzerinde çalıştığı ve 2008 yılı başında yayınlayacağı üç yeni oyununu duyurdu.

Codemaster'dan üç yeni oyun  daha

İlk bombası ise oyunseverlerin merakla beklediği Operation Flashpoint 2... Hatırlayan ekstra oyuncular çıkacaktır. Bohemia Interactive’in 2001 yılında çıkardığı oyun, taktik FPS öğelerini birleştiren ilk oyun olmuştu. Bohemia Interactive, oyunun isim haklarını İngiliz oyun yapımcısı ve Operation Flashpoint’in dağıtımcısı Codemasters’a satmasının ardından oyunun ikinci bölümü ile ilgili heyecanlı bekleyiş başladı.

Dün Codemaster'in oyunun resmi internet sitesini ve ilk ekran görüntülerini yayınlaması ile beklediğimize değecek bir oyun olduğu da ortaya çıktı. Gelişmiş modellemelerin yanında, bugüne kadar görülmüş en geniş ve en güzel savaş atmosferini yansıtacaklarını belirten Codemaster, ilk oyuna bağlı kalacağını ve Operation Flashpoint 2'nin simülasyon öğelerini de içerecğini bildirdi. Operation Flashpoint 2'nin, çok oyunculu desteğiyle 2008 yılının başında PC ve yeni nesil konsol oyuncularıyla buluşması bekleniyor.

Codemaster'dan üç yeni oyun  daha

Codemaster'in duyurduğu ikinci oyun ise, TOCA Racer Driver oyunun devamı niteliğindeki oyun Race Driver One oldu. 2008 yılında PC, PS3 ve Xbox 360 platformlarına çıkacak oyunda Colin McRae DIRT'de kullanılan Neon grafik motoru kullanılacak.

Codemasters son bombası ise aksiyon rol yapma oyunu "Rise of the Argonauts" oldu. Antik çağda geçen oyunda, “Argonatlar” olarak tarihe geçmek için yola çıkan kahramanlarımız Jason, Herkules ve Atalante’yi yöneteceğiz . Liquid Entertainment tarafından (Battle Realms) geliştirilen destansı oyunda, Antik Yunan'da bulmacalar çözerek ilerleyeceğiz. Rise of the Argonauts da 2008'in ilk yarısında PC ve konsollar (fakat ayrıntı verilmedi) için raflardaki yerini alacak.

Kaynağa ulaşmak için tıklayınız.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 16:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Codemaster'dan üç yeni oyun  daha
İlginizi Çekebilir