Codemasters yeni bir yarış oyununun peşinde

Yiğitcan Erdoğan 2.03.2013 - 13:54
Oyunculara ne istedikleri soruluyor.
Colin McRae ve Dirt serisi gibi ralli oyunları geçmişi kabarık olan İngiliz oyun şirketi Codemasters sitesinde yeni bir anket yayınladı. Bu ankette oyuncuların WRC, ERC, Dakar Rally, Baja 1000, FIM Motocross WC ve Monster Jam gibi off-road yarış organizasyonlarının ne kadar takip ettikleri, hangi markaları ralli ve off-road yarışlarla özdeşeştirdikleri, hangi off-road oyununu oynadıkları ve genel oyun alışkanlıkları hakkında sorular yer alıyor. Buradan anlaşılıyor ki Codemasters yeni bir ralli/off-road oyunu yapmadan önce bir pazar araştırması yapmakta. Özellikle gerçekçilik konusuna yaptıkları vurgu dikkat çekici. Anketin bir noktasında oyunculara “Restart atamazsanız çok sinir olur musunuz?” ve “Gerçekçilik sizin için önemli midir” gibi sorular sorulmuş ve anketin büyük bir bölümü kendi bölümlerinizi tasarlamanın önemine ayrılmış.

Ayrıca ankette ödeme planlarına da değinilmiş.  Özellikle pist ve araç satın alımının nasıl karşılanacağının üzerinde çok durulmuş gibi gözüküyor. Codemasters’ın gelecek planı her ne ise farklı şeyler düşündükleri ortada. Bekleyip göreceğiz.

Eğer siz de ankete katılmak isterseniz https://www.surveymonkey.com/s/TP7LGJX adresinden fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

Codemasters yeni bir yarış oyununun peşinde
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 16:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Codemasters yeni bir yarış oyununun peşinde
İlginizi Çekebilir