Codemasters'ın yeni yarış oyunu Onrush açık betaya giriyor

Ahmet Özçilingir 9.05.2018 - 21:29
Onrush açık betaya giriyor

Simülasyon türünde  yaptığı yarış oyunları ile, oyuncuların takdiri toplayan Codemasters'ın yeni yarış oyunu Onrush için açık beta düzenlenecek. 17 Mayıs saat 16.00'da başlayacak açık beta, 21 Mayıs saat 12.00'da sona erecek

Codemasters'ın yeni yarış oyunu Onrush için açık beta düzenlenecek

Onrush'ı PlayStation Store'dan ön sipariş veren oyuncular, açık betaya diğer oyunculardan daha erken erişebilecekler. Ön sipariş veren kullanıcılar açık betaya 15 Mayıs tarihinde erişebilecekler. F1 ve Dirt oyunları ile tanıdığımız Codemasters, daha çok simülasyon türü yarış oyunları ile anılan bir firma. Codemasters, Onrush ile arcade ve eğlenceli bir oyun deneyimi yaşatmak istiyor. Onrush'ta çeşitli özellikleri olan araç sınıfları ile, yarışı birinci bitirmekten çok amaç daha çok rakibinizin yarışı birinci bitirememesini sağlamak gibi görünüyor. Oyunda, Blade, Outlaw, Vortex, Charger, Interceptor, Dynamo, Titan, Enforcer olmak üzere 8 ana araç sınıfı olacak. Her araç sınıfının kendi özgü özellikleri bulunacak oyunda, takım oyunu oldukça önemli bir yer tutuyor. Açık beta'da Blade, Vortex Interceptor ve titan araçları kullanılabilir olacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 09:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
makaleLe
makaleLe 10.05.2018 10:28
Şuralara bir yerlere not düşün. Benim tarzım bir oyun olduğu için demiyorum, oyun iyide olacağa benziyor ama malesef bu oyun çok tutacak. Twitch felan ilgi duyacak bu oyuna bi şekilde popüleriteyi yakalayacak. yine bu oyunu alıp kafam rahat olsun diyen benim gibi dinazorlar, ardından gelen patlamayla çıkardıkları, skin, kutu, dlc muhabbetleriyle bir güzel sövüp sırf sinirinden oynamayı bırakacak.
Bu oyun malesef popüler olacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Codemasters'ın yarış oyunu Onrush için açık beta düzenlenecek
İlginizi Çekebilir