Star Wars ekibinden Infinity War başarısına tebrik mesajı geldi

Ersin Kılıç 1.05.2018 - 16:40
En iyi açılışa yakışır bir mesaj..

Geçtiğimiz hafta gösterime giren ve sadece birkaç gün geçmesine rağmen rekorlar kırmaya başlayan Avengers: Infinity War rüzgarı daha uzun bir süre devam edeceğe benziyor. Filmin 2 milyar barajını çok rahat bir şekilde geçeceği, hatta en çok izlenen filmlerden biri olacağına da kesin gözüyle bakılıyor. Şimdilik en iyi açılış yapan film ünvanına kavuşan Avengers: Infinity War ekibine oldukça anlamlı bir tebrik mesajı geldi.

Star Wars ekibinden Marvel'a tebrik mesajı

Star Wars'un sosyal medya hesapları üzerinden Disney çatısı altında bulunan bir diğer firma Marvel'a tebrik mesajı geldi. Lucasfilm başkanı olan Kathleen Kennedy tarafından gönderilen bu mesaj ile birlikte gayet hoş bir görsele de yer verilmiş. Star Wars serisinin o meşhur açılışına gönderme yapılarak yazılan mesajda "Çok çok uzak bir galaksiden, yaptıkları bu büyük açılış için dünyanın en iyi kahramanlarına tebrikler" mesajına yer verilmiş. Hemen aşağıda ise mesajın Lucasfilm başkanı Kathy ve tüm şirket çalışanlarından olduğu not düşülmüş.

Avengers: Infinity War İnceleme

Tebrik mesajında yer alan görselde ise tıpkı Rey'in Luke Skywalker'a ışın kılıcını uzatması gibi bu sefer de ışın kılıcını Demir Adam'a uzattığını görüyoruz. Aşağıdan bu görsele göz atabilirsiniz.

Çok çok uzak bir galaksiden, Infinity War'a tebrik mesajı

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 08:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Çok çok uzak bir galaksiden, Infinity War'a tebrik mesajı
İlginizi Çekebilir