Çok uzak bir galakside ağustos ayında...

Murat Halilbeyoğlu 6.07.2013 - 13:13
Ödül avcılığı hak ettiği yeri alacak
Ağustos ayında Star Wars: The Old Republic oyuncuları 2.3 yaması ile buluşacaklar ve satın alabilecekleri yeni bir Ewok yoldaşına merhaba diyecekler.

Lakin ağustosun getirdikleri sadece bunlarla sınırlı değil. Önümüzdeki ay oyuncular aynı zamanda Bounty Contract Week adlı özel etkinlik haftasını da yaşayacaklar. Adından da belli olduğu gibi bu haftada oyuncular kelle avcılığı yapıp ödüllerden ödüllere koşacaklar.

Çok uzak bir galakside ağustos ayında...
Etkinliğin duyurusunda şunlar yazıyor:

"Hedefler suç örgütlerinden, vahşi çete üyelerinden ve kanuna karşı çıkan daha bir çok varlıktan oluşuyor. Suç Lideri (Kingpin) olmayı hedefleyen yüksek öneme sahip hedefler sadece Kingpin Contract'lar sayesinde avlanabilecek. Bu kontratlar da sadece BBA'daki rekorları ile kendini kanıtlamış olan profesyonellere verilecek."

Bir ödül avcılığı yapmak için en az 15. seviye olmanız gerekecek ve her hedefin seviyesi de size uygun olarak ayarlanacak.

Öte yandan bu isim olarak "haftalık" bir etkinlik gibi geçse de tüm hedefleri bir haftada bitirmek için sizlere ay sonuna kadar izin verilecek. 
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 16:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
Çok uzak bir galakside ağustos ayında...
İlginizi Çekebilir