Combat Arms: Line of Sight kapalı betası sürümü duyuruldu

Merlinin Kazanı 20.03.2015 - 11:12
İlk 1000 oyuncuya, özel kahraman karakteri alma fırsatı!
Nexon Europe büyük bir merakla beklenen çok oyunculu FPS, Combat Arms: Line of Sight’ın kapılarını, ilk Kapalı Beta sürümü ile halka açacağını duyurdu.

31 Mart günü başlayıp 2 Nisan günü bitecek olan Kapalı Beta 48 saat sürecek. Oyuncular 19 Mart’tan 30 Mart’a kadar erişim için kayıt yaptırabiliyorlar. Erişim sınırlı olacağından, dinamizmi kaçırmak istemeyenlerin, Combat Arms: Line of Sight (https://calineofsight.com)  Kapalı Beta sitesindeki talimatları izlemeleri gerekiyor.

Combat Arms: Line of Sight kapalı betası sürümü duyuruldu
Kayıt olduğunuzda ekranda ya “Tebrikler, Kapalı Beta sürümüne erişiminiz garantidir” ya da “Bekleme listesindesiniz” mesajı göreceksiniz. 31 Mart günü başarılı olan tüm kayıt sahiplerine gönderilen e-postada Kapalı Beta istemcisinin linki yer alacak.

Nexon Europe Pazarlama Müdürü Rob Noble oyunla ilgili şu açıklamaları yapıyor: “ Kapalı Beta, oyun tutkunlarının, Combat Arms: Line of Sight ile birebir karşı karşıya geldikleri ilk fırsat olacak. Oyuncuların geri bildirimleri, oyunu yepyeni güçlerle donatmamız için mükemmel olanaklar sunacaktır.”

Nexon Europe Kapalı Beta’da dört harita,  19 adet tüm sınıflarda tamamen kişiselleştirilebilen silah, 6 PvP mod seçti; bunlara ek olarak 17 benzersiz süperinsan güçleri ve savaş duyuları yer alıyor.

Detaylar daha ilerideki bir tarihte duyurulacak. Kayıt yaptıran ilk 1000 oyuncu sınırlı yayının kahraman karakterini alacak.  Kapalı Beta’ya kaydolan oyuncuların tümüne oyun içi unvanlar ve 2. beta için kilit açma puanları verilecek.

-Basın Bülteni

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Combat Arms: Line of Sight kapalı betası sürümü duyuruldu
İlginizi Çekebilir