Combat Arms yarın Türkçe istemcisini devreye alıyor

Merlinin Kazanı 24.09.2013 - 17:51
Kutlamak lazım
NEXON Europe yaz mevsimi sona erse de , güzelliklerin bitmediğini gösteren bir duyuruyla Combat Arms’ın, tamamen yerelleştirilmiş Türkçe istemcisini başlattığını ve milyonları bulan oyuncularına bu geçişte destek çıkmak için bir dizi yeni içerik sağlayacağını açıkladı.

Combat Arms’ın Türkçe istemcisine kendi sitesinden ulaşılabilecek. 25 Eylül’de ise Türkçe istemcinin başlamasını kutlamak için heyecan verici yeni içerikler hazırlandı. Bu içerikler Combat Arms’a hem yeni başlayanların hem de tecrübeli oyuncuların ayağını yerden kesecek kadar keyifli.

İlk yeni modun adı Arms race. Burada her oyuncu her yeni oluşumda rastgele silahlara sahip olacak ve cephanelerinde ne olursa olsun onunla düşmanlarını öldürmeye hazır olacak. Oyuncular her şeye hazırlıklı olmalı ve her ilerleyişiyle yeni bir şeye uyum sağlamalı.

Combat Arms yarın Türkçe istemcisini devreye alıyor
Ekim Festivali artık sadece Almanya’ya özgü bir kutlama değil. Bu yıl Türkiye de ekimde bayram yapıyor. Yüzlerce yıllık Bavyera bayramı çok özel bir etkinlikle kutlanacak. Gün boyu sürecek etkinlikte (sadece kayıt olun ve NX veya GP eşyaları kazanın) Ekim Festivali’ne özel oyun içi eşyalar da oyuncuları bekliyor.

Kyle Lee, Combat Arms Lead Project Manager, bu yenilik hakkında şunları söylüyor, “Sadık Türk oyuncularımızın Combat Arms dünyasındaki adımlarını kolaylaştırmak adına bir şeyler yapabildiğimiz için son derece sevinçliyiz. Combat Arms bizim en popüler oyunlarımızdan biri ve hem halihazırda bu oyunu oynayan milyonlarca oyuncunun hem de sahaya yeni çıkacak oyuncuların bu yeni içerikten müthiş bir zevk alacağına inanıyoruz.”

Bunun yanı sıra 25 Eylül’den 6 Ekim’e ve 12:00’den, 18:00’a (CEST) kadar ekstra olarak %100 EXP/GP da sergilenecek. Ayrıca 25 Eylül ile 1 Ekim arasında oyuna kayıt yaptıran her oyuncuya Tedarik Sandığı verilecek. Sadece kayıt olanlar bile armağanlar kazanacak.



-Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 19:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Combat Arms yarın Türkçe istemcisini devreye alıyor
İlginizi Çekebilir