Command & Conquer Remastered için ilk güncelleme yayınlandı

Özgür Deveci 24.06.2020 - 09:55
Petroglyph ve Lemon Sky Studios tarafından geliştirilen ve EA tarafından yayınlanan Command & Conquer Remastered Collection için ilk güncelleme yayınlandı.

Petroglyph oyunun takılma sorunlarını ele alan Command & Conquer Remastered Collection için ilk güncellemeyi yayınladı. Bu güncelleme ile birlikte oyunun çıkışından beri yaşanan kare hızındaki takılma sorunları ortadan kalkıyor. Ayrıca birçok PC oyuncusunun istediği özel oyun lobileri oyuna ekleniyor.

Command & Conquer ve Red Alert, 25 yıl önce tür olarak gerçek zamanlı strateji oyununun tanımını yazdı ve artık ikisi de Petroglyph Games’te çalışan eski Westwood Studios ekip üyeleri tarafından 4K formatında tamamen yeniden tasarlandı. Bu yeni tasarımda 3 genişletme paketinin tamamı, yeniden tasarlanan çok oyunculu mod, modernize edilmiş kullanıcı arayüzü, Harita Düzenleyicisi, daha önce yayınlanmamış tam hareketli videolardan oluşan bonus galeri ve Frank Klepacki tarafından yeniden düzenlenmiş 7 saati aşan efsanevi müzik var. Tekrar merhaba, Kumandan.

Command & Conquer Remastered için ilk güncelleme yayınlandı

Command & Conquer Remastered için ilk güncelleme yayınlandı

Geliştirici ekip yayınlanan güncelleme ile ilgili "Bu yama, oyunun çıkışından bu yana yaşanan kare hızındaki takılma sorunlarını gidermeyi amaçlamaktadır. Kuşkusuz bu sorunun ele alınması karmaşıktır. Yapmamız gereken en etkili şekilde, dokuların oyun tarafından yüklenme şeklini yeniden gözden geçirmek ve oyuna girmeden önce bu yüklemenin çoğunu zorlamaktı. Bunun ileride herkes için iki ana etkisi olacaktır.

1. Tüm oyunun yüklenmesi öncekinden daha uzun sürebilir.

2. İlk haritanın yüklenmesi öncekinden daha uzun sürebilir.

Bu daha uzun yükleme süreleri genellikle bilgisayarın yeniden başlatılmasından sonra görülür. Bu ekstra yükleme süresinin ideal olmayacağını biliyoruz, ancak testlerimiz oyun performansının iyileştirilmesi gerektiğini gösteriyor ve bu da daha değerli bir kazanıma benziyor." ifadelerinde bulundu.

Command & Conquer Remastered Collection için yayınlanan bu güncelleme, bir dizi düzeltme ve iyileştirmenin yanı sıra özel oyun lobilerini oyuna ekliyor. Örnek verecek olursak, çok oyunculu oyunlarda kararsızlığa neden olan bir bellek sorunu düzeltildi. Ayrıca geliştirici ekip bu yama ile birlikte daha önce çalışan modların yama sonrası uyumluluğu kaybedeceğini ve mod sahiplerinin modlarını en son yama ile güncellemeleri ve Steam Atölyesi'nde yenilemesi gerekeceğini belirtti. Son olarak oyunun yama notlarını buradan takip edebilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.06.2020 23:44
Ben red alert 2 bekliyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.06.2020 23:40
Büyük hevesle almıştım ama istediğimi bulamadım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.06.2020 10:44
C&C yi 96 yılında büyük zevkle oynamıştım. Remastered olayı görsel olarak da nostalji olarak da güzel değil, başka oyunlara kaynak yaratmak için yapıyorlar ama o kadar paraları var neden hala milleti sömürmek peşindeler anlaşılır gibi değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Command & Conquer Remastered için ilk güncelleme yayınlandı
İlginizi Çekebilir