Commodore kapılarını açıyor

Didem Ülgen 3.06.2010 - 12:31
Commodore kapılarını açıyor

"GamesIndustry.biz" sitesinin haberine göre, "Commodore Gaming" yeni PCs serisini Mayıs ayında Avrupa piyasasına sunuyor. Bununla birlikte şirketin UK ve İrlanda online mağazaları, müşterilerine kapılarını açıyor.

Site, iki farklı Commodore modeli tanıttı. Commodore gx "GBP 1759" ve Commodore xx "GBP 2899". Daha düşük kapasiteli "Commodore g" ve "Commodore gs" modelleri de satışa çıkacak olan modeller arasında.

Müşteriler, her iki modelde de, iç ve dış özelliklerini (parça,görünüş vb.) kendi istekleri doğrultusunda düzenleyebilme imkanına sahip olacaklar: Ve tüm Commodore Gaming PCs kullanıcılarına iki sene servis ve parça garantisi verilecek.

Commodore kapılarını açıyor

Commodore Gaming CEO'su Bala Keilman şöyle konuştu;
"Webshopun açılmasıyla PCs kullanıcılarına eşsiz özelleştirme imkanlarını da birlikte sunmuş olacağız. Bu, Commodore tarihinde yeni bir dönemi işaret ediyor. Bizler bu olağan üstü cihazları sizlere sunmaktan dolayı son derece heyecanlı ve gururluyuz. Satışını planladığımız cihazlar, normal ve online oyun sistemleri olarak, sıradan kullanıcıdan profesyonel kullanıcıya kadar herkesi memnun edecek yapıya sahip."

Kaynağa ulaşmak için tıklayınız.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Commodore kapılarını açıyor
İlginizi Çekebilir