Company of Heroes 2 için bir Türkler birleşiyor!

Murat Halilbeyoğlu 20.04.2013 - 13:12
SimCity Türkiye kurucularından yeni bir topluluk etkinliği daha
Oyuncu dünyasının ne derece birbirine bağlı olduğunu hepimiz biliriz. Sevilen bir oyun ortaya çıktığında hayranları dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bir şekilde birbirlerini bularak o oyun için topluluklarını oluştururlar.

Geçtiğimiz hafta sizlere yeni çıkan SimCity oyunu için kurulan SimCity Türkiye'nin kurucularından yeni bir oyun topluluğu daha geliyor. İflas etmeden önce THQ'nun sahip olduğu, daha sonrasında Deep Silver'a geçen lakin hala ilk oyunun yapımcısı Relic'in geliştirdiği ve ilk oyundan sonra herkesin merakla beklediği Company of Heroes 2 için de kurulan Company of Heroes Türkiye sayfasına bir göz atmak isteyebilirsiniz.

SimCity Türkiye kurucularından Oğuz Nato'nun başını çektiği bu grubun amacını Oğuz şöyle anlatıyor:

Company of Heroes 2 için bir Türkler birleşiyor!
"CoH oyuncularıda aynı Simcity oyuncuları gibi birbirinden habersiz ve dağınık bir şekilde bulunuyorlar. Oyuncuları birleştirmek, çıkacak olan CoH2 ve eski COH oyunları için Türkçe kaynak oluşturmak amacıyla kurulan sitemizin yine kıymetli destekçilere ihtiyacı var.

Bu sefer daha kalabalık bir ekip ile işe giriştik. Daha önceki CoH serisinin Türkçe yamasını yapan arkadaşlar ve Allfa - Beta'sına katılan değerli oyuncuları da yönetim ekibine alıp, bir yol haritası çıkarttık."

Siteye https://www.cohturkiye.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.  
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 21:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Company of Heroes 2 için bir Türkler birleşiyor!
İlginizi Çekebilir