Conan: Exiles'ın dev güncellemesinden yeni video

Furkan Sakoğlu 11.08.2017 - 10:33
Koskoca yeni bir bölge oyuna eklenecek
Funcom tarafından bugün yapılan duyuru ile Conan Exiles'ın yeni ücretsiz eklentisi 16 Ağustos'ta oyunun sahiplerine dağıtılacak. Funcom tarafından bugün yayımlanan videoda ise oyunun ek paket öncesindeki 6 ayını ve yeni gelecek olan güncellemenin detaylarını, yeni içerikleri, geliştirmeleri ve özellikleri gösteriyor. Çıkışında hayli ilgi çekmeyi başaran ancak oyuncuların ilgisini zaman içerisinde kaybeden Conan: Exiles, özellikle hayatta kalma türüne ilgi duyan oyuncular tarafından takip ediliyor. Yeni güncelleme ile eklenecek gelişmiş özellikler ise oyuncu sayısını da artıracaktır.

2018 yılının ilk çeyreğinde Erken Erişim'den çıkması beklenen Conan Exiles'ın, ilk altı ayda bu kadar geniş kapsamlı bir güncelleme alması ise oyunun sahiplerinin beklentilerini yeniden yükseltti. Yeni güncelleme ile birlikte Conan: Exiles, yeni silahlara, yeni zindanlara, zırh boyama sistemine, yeni zırhlara, silahlara, yeni dekarasyonlara, avatar savunma sistemlerine ve kolaylaştırılmış inşa özelliklerine kavuşacak.

Conan: Exiles'ın yeni güncellemesinin detaylarını aşağıdan izleyebilir, güncellemenin neler getireceğine dair yeni bilgile elde edebilirsiniz:

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 01:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.08.2017 16:15
Mayın, el bombası, yakında RPG filan da gelir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Masterlee
Masterlee 11.08.2017 10:58
Güzel, hoşta Hyborian çağında mayın ne alaka ? Birde Bir ara Skyrim seyrediyorum sandım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Conan: Exiles'ın dev güncellemesinden yeni video
İlginizi Çekebilir