Conan O'Brien'ın Death Stranding'te yer aldığı açıklandı

Ersin Kılıç 24.10.2019 - 14:42
Ünlü şovmen için eğlenceli bir video yayınlandı

İçerisinde birçok ünlü oyuncuyu ve süprizleri barındıran Death Stranding için oldukça ilginç bir haber daha geldi ve ünlü şovmen Conan O'Brien'ın oyunda yer aldığı açıklandı. Yayınlanan TV şovunda Hideo Kojima'yı ziyaret eden Conan, burada motion capture çalışmalarına da katılmış. 

Conan O'Brien'ın Death Stranding'te yer aldığı açıklandı

Conan O'Brien'ın şovunda Kojima Productions ziyareti açıklandıktan sonra Kojima bir Tweet paylaşımı ile ünlü şovmenin oyundaki durumu hakkında detaylar paylaştı. Oyundaki ufak istasyonlardan birinde karşımıza çıkacağı açıklanan Conan O'Brien, özellikle su samuru şapkası ile dikkatleri de üzerine toplayacak. Üstelik oyunda kendisini ziyaret ederseniz bu şapkayı sizinle paylaşacağı da belirtilmiş.

Şapkayı taktığınızda ise suda çok daha rahat sürüklenecek,bir nevi yüzebileceksiniz. Hatta yayınlanan videoya baktığımızda Sam'in tıpkı su samuru gibi döndüğünü ve ellerini göğsünde birleştirdiğini de görüyoruz. Kojima ayrıca BB'nin bu durumdan çok mutlu olacağını da sözlerine eklemiş. İlgili videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 08:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.10.2019 14:50
Hahaha adam sanki telefon oyunu yapıyor yaa,yemin ederim zevk yapıyor aklına ne gelirse oyuna ekliyor bu nasıl bir özgürlüktür :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Conan O'Brien'ın Death Stranding'te yer aldığı açıklandı
İlginizi Çekebilir