Conarium ekibinin yeni oyunu Transient duyuruldu

Ersin Kılıç 29.05.2019 - 16:33
Oyunun ilk videosu yayınlandı

Iceberg Interactive yaptığı bir açıklama ile birlikte Conarium ekibinin yeni oyunu Transient'i duyurdu. H.P.Lovecraft hikayelerinden esinlenerek yapılan bu oyunun korku ve macera türünde olacağı açıklandığı gibi oyuna ait ilk tanıtım videosu da yayınlandı.

Lovecraft temalı korku oyunu Transient duyuruldu

Oyun ile ilgili yapılan açıklamalara baktığımızda ise geliştirici ekibin oldukça tanıdık olduğunu görüyoruz. Her ne kadar geliştirici firma ismi farklı bir şekilde karşımıza çıkmış olsa da Transient ekibinin içerisinde Conarium ve Darkness Within projelerinde de çalışan isimler yer alıyor. Conarium bildiğiniz gibi Türk yapımcıların elinden çıkmış ve oldukça beğenilmişti. Zaten Transient ile ilgili yapılan açıklamalarda Onur Şamlı'nın görüşlerine de yer verilmiş.

"Yeni projemiz Transient'i göstermekten büyük heyecan duyuyoruz." diyen Şamlı, yeni oyunda sürrealizmle yoğurulmuş daha büyük bir karanlığa gireceğimizi ve oyunda Cyberpunk ve tarihi elementlerin de yoğunlukta olacağını dile getirmiş. Oyun için açıklanan özelliklerde ise önemli gizler ve sürprizlerin yanı sıra oyun motoru olarak Unreal Engine 4 tercih edildiği de belirtiliyor. Oyunun yayınlanan ilk videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 06:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.05.2019 23:36
Bu adamlar güzel yapıyor işini. Çıkış tarihi dw verselermiş keşke.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.05.2019 17:49
Offfff bak şimdiden hype yapmaya başlıyorum Onur abilere kötü oyun çıkmaz. ?? Çok heyecanlandım
Kalan Karakter: 300 Gönder
Conarium ekibinin yeni oyunu Transient duyuruldu
İlginizi Çekebilir