Convergence: A League Of Legends Story çıkış tarihi açıklandı

Basın Bülteni 3.05.2023 - 14:35
League of Legends'den çıkan ve Ekko'yu konu alan Convergence çıkış tarihi açıklandı. Convergence: A League Of Legends Story bu ay içinde geliyor.

Zaun'u keşfetmeye hazırlanın. Runeterra dünyasına yepyeni bir macerayla girmenin zamanı geldi. Right Forge ve Double Stallion Games, yaklaşan 2D aksiyon platform oyunu Convergence: A League of Legends Story çıkış tarihini açıkladı.

Oyunun çıkış tarihi 23 Mayıs olarak onaylandı, yeni bir hikaye fragmanı yayınlandı. Ek olarak oyuncular, oyunun mağazasında neler olduğunu görmek için hikaye fragmanına göz atabilirler. 

Convergence: A League Of Legends Story çıkış tarihi açıklandı

Convergence: A League of Legends Story, oyuncuları hayranların sevdiği karakterlerden olan Ekko'nun yerine geçmeye davet ediyor. Ekko, zamanı manipüle etmesine olanak tanıyan bir icadı olan Zaun'da genç bir mucittir. Ekko olarak oynayan oyuncular, onun Zaun'daki yolculuğunu takip edecek. Elbette bu yolculuk, zamanı manipüle etmenin sonuçları olduğunu anlamayı da içerecek.

2D aksiyon platform oyunu olan Convergence, dinamik savaşa odaklanıyor. Ekko, Zaun'u kurtarmak için savaşırken oyuncular oyunun hikayesini deneyimleyecekler. Elbette bu süre zarfında kimseye güvenilemeyeceğini de öğrenecekler. Sizi nelerin beklediğine bir göz atmak için aşağıdaki hikaye fragmanına göz atın.

Convergence: A League of Legends Story, 23 Mayıs'ta yayınlanacak. Oyun Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation4 (PS4) ve PlayStation 5 (PS5) için ve ayrıca Steam üzerinden PC için yayınlanacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 02:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
Convergence çıkış tarihi
İlginizi Çekebilir