Coruscant'ta senato manzaralı 340m2 satılık ev!

Can Arabacı 10.03.2014 - 09:45
Müracat için: BioWare - SW:TOR ofisi.
Star Wars: Galaxies ne güzeldi, hatırlar mısınız? Kendi evinizi, hatta kasabanızı kurardınız, ürettiğiniz zırhları silahları tezgaha bırakıp saatler sonra gelir hasılatı toplardınız. Bugünün "aksiyon da aksiyon!" diye bağıran oyunlarından farklı olarak sosyal bir yanı vardı ve türünün RPG kısmının hakkını fazlasıyla verirdi. Ardından gelen Star Wars: The Old Republic ise bir türlü o heyecanı yakalatamadı bize. Tamamen aksiyona odaklandıkça oyunun sosyal kısımlarını hiç eden BioWare, neyse ki yaklaşan Wildstar tehdidini farketmiş olacak ki, Star Wars: Galaxies yönüne doğru dümeni hafifçe kırdı.

"Kendinizi Star Wars: The Old Republic'te evinizde hissetmeye hazırlanın!" başlığıyla yayınlanan 52 saniyelik yeni video, SW:TOR'da yakın zamanda kendi evlerimizi kurabileceğimizi ima ediyor.


Oyuncu evleri SW:TOR'u kurtarır mı, kurtarmaz mı bilmiyoruz. Ama evin içine koyabileceğimiz eşyalar için absürt miktarlarda Cartel Point ödememizi istemezse BioWare'in doğru yönde adım atmaya başladığını söyleyebiliriz sanırım...

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 14:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
Coruscant'ta senato manzaralı 340m2 satılık ev!
İlginizi Çekebilir