Costner ve Herrelson'ın yer aldığı Netflix filminden ilk fragman

Ersin Kılıç 21.02.2019 - 16:00
The Highwaymen filmi Boonie ve Clyde'ı durduranları anlatacak

Film konusunda eleştirilerin odak noktası haline gelen Netflix, önümüzdeki ay oldukça iddialı olan yeni filmler ile seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İşte bu filmlerden biri olan ve hem hikayesi hem de kadrosu ile dikkat çeken The Highwaymen için ilk fragman yayınlandı.

Kevin Costner ve Woody Herrelson'ın yer aldığı Netflix filminden fragman geldi

The Highwaymen filmi 1930'lu yıllarda banka ve dükkanları soyan meşhur ikili Boonie ve Clyde'ın yakalayan kişilerin hikayesine odaklanacak. Kevin Costner ve Woody Herrelson'ın başrolde yer aldığı ve 29 Mart'ta yayınlanacak olan film ile ilgili yapılan açıklama ve ilk fragman şu şekilde;

Kör Nokta'nın yönetmeni John Lee Hancock, THE HIGHWAYMEN'de Bonnie ve Clyde'ı yakalayan efsane dedektiflerin şimdiye kadar anlatılmamış hikâyesini ekranlara taşıyor. FBI'ın tüm ekipleri ve en yeni adli tıp teknolojisi ülkenin gelmiş geçmiş en kötü üne sahip iki suçlusunu yakalamaya yetmeyince, Teksas Eyaleti Özel Polis Biriminin iki eski üyesi (Kevin Costner ve Woody Harrelson) bu işi halletmek için sezgilerini ve eski usulleri kullanmak zorunda kalır.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 12:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.02.2019 16:10
"Harrelson"
Kalan Karakter: 300 Gönder
Costner ve Herrelson'ın yer aldığı Netflix filminden ilk fragman
İlginizi Çekebilir