Counter Strike 2 Beta bilgileri sızdırıldı

Murat Oktay 24.03.2023 - 12:43
Valve üzerinde çalıştığı ve yakında yayınlanacak olan Counter Strike 2 Beta versiyonu hakkında bilgiler internete sızdırıldı. Çevrimdışı oynayabiliyorsunuz.

Valve, birkaç gün önce Counter-Strike 2 duyurusunu yaparak, belirli sayıda oyuncuyla sınırlı bir Counter Strike 2 beta sürümünü test ettiğini belirtmişti. Biz oyunun videosunun sızmasını beklerken, oyunun birçok bilgisi sızdırıldı.

Counter Strike 2 Beta internette sızdırıldı

Bugün erken saatlerde Twitter kullanıcısı vx-underground, Counter-Strike 2 beta sürümünün internete sızdığını ve insanların tek başlarına oynamasına izin verdiğini ortaya çıkardı. Belli ki bu sınırlı gruptan biri dosyaları paylaşmış. Biz araştırmalarımızda henüz izine rastlayamadık. 

CS2 oynanış olarak, yeni duman sisteminin etkisini özel bir Counter Strike 2 beta videosuyla gösterdi. Bu devam oyununda duman, harita unsurlarıyla ve ateş hattını temizlemek için dumanı delebilen mermiler veya el bombalarıyla tam olarak etkileşime girebiliyor. Duman ayrıca parçacıkları artık birleşik aydınlatma sisteminin bir parçası olduğundan ve buna göre davrandığından çok daha iyi görünüyor.

Counter Strike 2 Beta internette sızdırıldı

Valve, Counter-Strike 2'deki haritaların üç ana kategoriye ayrılacağını da söyledi. Dust II gibi referans haritalar, oynanış değişiklikleri için referans olarak kullanılabilmeleri için sadece ışıklandırma iyileştirmeleri ile desteklendi. Nuke gibi güncellenmiş haritalar, PBR materyalleri, ışıklandırma ve yansımaları içerecek şekilde daha kapsamlı bir şekilde geliştirildi. Son olarak, tamamen yenilenen haritalar, Source 2 motorunun yeteneklerinden yararlanmak için esasen yeniden yapıldı.

Valve, Counter-Strike 2'nin önümüzdeki Yaz Counter-Strike'a ücretsiz bir güncelleme olarak yayınlanacağını söyledi.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 18:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.03.2023 01:47
Gencolar birkaç kez indirdim 2 dk sonra sildim bu oyunu.Bu oyun neden hep dandik acaba?Yani odun gibi giden adamların neyi seviliyor?Neyi kaçırdım gözden beni bir aydınlatsanız?Hakikaten merak ettiğim için soruyorum bu arada:)
MK Okuru
MK Okuru 26.03.2023 01:10
Bence hareket kabiliyeti diğer silahlı oyunlara nazaran daha seri. Oyunda skiller olmadığı için daha sek kalıyor. Bir de mantığı kolay hocam. Terör ve Anti-terör
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.03.2023 23:05
Grafiksel olarak hayal kırıklığı yine kara borsadan kolay para alma derdindeler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Counter Strike 2 Beta bilgileri sızdırıldı
İlginizi Çekebilir