Counter-Strike Online’da canavarlar istilası!

Merlinin Kazanı 18.12.2013 - 12:00
Yıkıcı gücün efendisi ol
NEXON Avrupa, Türk oyunseverlerle buluşturduğu Counter-Strike Online’da yeni bir oyun modunu çok yakında duyuracaklarını müjdeliyor. Takım FPS oyunlarının en bilinen ismi Counter-Strike Online, Canavar modu ile güncelleniyor.

Teröristler ve Anti-Terörist Timi, Kuzey Kutup Bölgesi’nde süren savaşları esnasında karla kaplı savaş alanında gizemli güç merkezleri buldular. Hemen araştırmalara başlayan iki tarafın da merkezlerin doğaüstü güçlere sahip olduğunu anlamaları ise uzun sürmedi ve bu gücün tümüne sahip olabilmek için karşı tarafın merkezlerini yok etme kararı aldılar. Ancak farkında olmadıkları bir şey var, gizemli merkezlerden yayılan enerji, insanları canavarlara dönüştürme gücüne sahip.

Counter-Strike Online’da canavarlar istilası!
Yeni Canavar modunda Teröristler ve Anti-Terörist Timi, karşı tarafın merkezini yok etmeye çalışıyor. Ancak merkezleri koruyan bariyerleri aşabilmeleri için öncelikle düşmanın merkez kontrolörünü etkisiz hale getirmek zorundalar. Bu modda ölen her oyuncu bir enerji parçası düşürüyor, bir oyuncu bu parçalardan 3 tane topladığında ise çok güçlü bir canavara dönüşebiliyor. Cold Fear stili için açık olacak Canavar modunu kutlamak için bazı yılsonu fırsatları da birlikte geliyor, Leviathan silahı ve 30 adet Advanced Code Decoder özel fiyatla sunulurken Choijiyoon ve Ritsyuka karakterleri de tekrardan oyuncuların beğenisine sunuluyor.

Counter-Strike Online’da canavarlar istilası!


Whole Ice etkinliği

Yine aynı dönemde oyunseverlere sunulacak Whole Ice etkinliği boyunca oyuncular her gün 1 adet Whole Ice edinecekler.  Eğer Whole Ice’a sahiplerse rastgele bir ekipman edinecekler veya Whole Ice’ları Chipped Ice’a dönüşecek. Eğer Chipped Ice’a sahiplerse rastgele bir ekipman edinecekler veya Chipped Ice’ları Cracked Ice’a dönüşecek. Cracked Ice kullanan oyuncular ise rastgele bir ekipman edinecekler.

-Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Counter-Strike Online’da canavarlar istilası!
İlginizi Çekebilir