Counter-Strike Online’dan yeni haritalar: Hong Kong ve Siena

Merlinin Kazanı 9.10.2013 - 16:06
Yeni Yerler, Yeni Deneyimler!
Gündemde yeni heyecanlar var! NEXON Avrupa  Counter-Strike Online (CSO)’daki Klasik ve Team Deatmatch modlarındaki iki yeni harita güncellemesi Hong Kong ve Siena’yı duyurmaktan gurur duyar.

Masumları terörden koruyun ya da hükümete karşı ayaklanın!
Hong Kong haritası Hong Kong’un kentsel alanlarında geçiyor. Terörle mücadele eden oyuncular şehrin kalabalık alanlarındaki bombaları etkisiz hale getirmede görev alacak. Aynı zamanda karşı taraftaki oyuncular da hükumeti devirmek için şehrin tam ortasında bomba patlatacak.

Siena haritasında ise şehre içeriden veya dışarıdan erişim terörist saldırıların önüne geçmek için istihbarat servisi tarafından kısıtlandı. Terörle mücadele eden ekipteki oyuncular, Siena şehrinin yerle bir olmaması için teröristlerin önüne geçmeliler. Terörler mücadele eden ekip bununla birlikte teröristlerin şehre gizlice sızmasını sebep olabilecek giriş kapısını da savunacak. Bu harita oynamayı daha da zor kılan birçok yola ve kamp alanına sahip.

Counter-Strike Online’dan yeni haritalar: Hong Kong ve Siena
Silahlarınızı bileyin! Etkinliklerden her gün keyif alın!
NEXON Avrupa Hong Kong ve Siena haritası güncellemelerini kutlamak için oyuncuların mücadelelerdeki yeteneklerini ve coşkularını artıran birbirinden iyi eşyalar ve etkinlikler de duyuruyor. Yeni uzun menzilli tüfek SL8 oyuncuları bekliyor.

Silahın haznesinde 20 sıralı, 5.56 çapında NATO standardı mermi yer almakla birlikte atış sayısı da oldukça yüksek. Dahası silahın orta menzildeki öldürücü etkisi oyuna daha fazla heyecan katacak.

SL8’e ek olarak günlük iki etkinlik ve yüzde 50 Bonus EXP/GP etkinliği de oyuna eklenmek üzere. Günlük oturum açma etkinliğinde oyuncular 10-23 Ekim tarihleri arasındaki her gün oturum açtıkları takdirde rastgele ödül kazanıyorlar. 2 gün sürecek olan rastgele ödüller arasında M4A1, AWP, M24, TAR-21 veya iki küçük HP iyileştirme hapı yer alıyor. Günlük oynama etkinliğindeki ise kullanıcılar 10-23 Ekim tarihleri arasında en az 1 saat oynadığı takdirde 2 günlük ödüller kazanılacak. Mevcut eşyalar ise HK23, Yeniden Doğma Süresini Kısalt, Tüy siklet zombi, üstün DNA, 3 adet büyük HP iyileştirme hapı veya 2 adet Yeniden Meydan Okuma Raundu ve eşyalar günde sadece bir kez verilir.

Counter-Strike Online’dan yeni haritalar: Hong Kong ve Siena
Süper Kupa 2013: Eskişehir ve İstanbul yıldızını bekliyor!
Counter-Strike Online Süper Kupa 2013’ün Ankara ve İzmir’deki ilk eleme turları başarıyla tamamlandı.

Eskişehir için kayıtlar 20 Eylül’de, İstanbul için kayıtlar ise 27 Eyül’de başladı. Mücadelenin yıldızı olmak üzere tüm ülke çapından katılan takımlar 60 bin TL’ye varan ödülü kazanma ve Çin’deki Counter-Strike Oline World Championshp’a katılma şansı yakalayacak.

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
Counter-Strike Online’dan yeni haritalar: Hong Kong ve Siena
İlginizi Çekebilir