Counter-Strike Online turnuvasına kayıtlar sürüyor!

Merlinin Kazanı 12.09.2013 - 12:07
60 bin TL’ye varan ödüller için silahlarınızı hazırlayın!
12 Eylül 2013 – İstanbul – NEXON Avrupa, Counter-Strike Online’ın son turnuvası CSO Super Cup 2013’ün Türkiye’de 21 Eylül 2013’te başlayacağını duyurdu. Dört farklı şehirde gerçekleştirilecek ön eleme turları sırasında Avrupa çapında üne kavuşacak olan katılımcı takımlar, maçlarda yeteneklerini sergileme ve şampiyonluk için yarışma şansı yakalayacak.

Counter-Strike Online turnuvasına kayıtlar sürüyor!
27 Ekim’de İstanbul’daki Ulusal Final’e kalmaya hak kazanan takımlar ise, para ödüllerinin yanı sıra tüm yol masraflarının karşılanacağı Çin’deki 2013 CSO Dünya Kupası’ndaki seçilmiş oyuncularla karşılaşmak için mücadele edecek.

Sadece Counter-Strike Online’da kayıtlı olan klanların katılabildiği turnuvanın ilk ayağı olan ön eleme kayıtları, Ankara’da 6-17 Eylül, İzmir’de 13-24 Eylül, Eskişehir’de 20 Eylül-1 Ekim ve İstanbul’da 27 Eylül-8 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Kayıtlar sona erdiğinde, turnuvaya katılacak olan 32 takım Nexon Avrupa tarafından seçilecek.

21 Eylül’de başlayacak haftalık turnuvalar ise, 12 Ekim’e kadar tüm hızı ve heyecanıyla devam edecek! Toplam dört şehirde, dört ön eleme turu yapılacak ve her ön eleme turunda 32 takım mücadele edecek. Sıralamada daha fazla puana sahip olan klanların seçilme şansı daha yüksek olduğu için klanıyla beraber bol bol antrenman yapan takımlar, aynı zamanda sıralamada da yukarılara tırmanmış olacak.

Ön eleme turları için belirlenen maç tarihleri şöyle:
-Ankara        21 Eylül
-İzmir           28 Eylül 
-Eskişehir     5 Ekim
-İstanbul       12 Ekim

Türkiye’deki CSO Super Cup 2013’e kayıt olmak isteyenler https://event.nexoneu.com/csotournament adresine girerek turnuvaya katılmak için ilk aşamayı tamamlayabilirler.

Ön eleme maçlarını başarıyla tamamlayan ve her şehirde birinci olan toplam dört takım, 1.200 TL’lik birincilik ödüllerini alarak 27 Ekim’de İstanbul'da düzenlenecek olan Ulusal Final’e gitmeye hak kazanacaklar. Ön eleme maçlarında ikinci olan takımlar 500 TL, üçüncü sıraya yerleşenler ise 300 TL ödül ile turnuvadan ayrılacaklar. 

Ulusal Final'de birinci olan takım ise, 28 bin TL ödül kazanarak Kasım ayı sonunda Çin'in en büyük şehirlerinden biri olan Şanghay’da düzenlenecek olan CSO Dünya Kupası’na Türkiye'yi temsilen katılma şansını elde edecek

Ulusal Final’de ikinci olan takım 14 bin, üçüncü 6 bin 500, dördüncü sıraya outran takım da 3 bin 500 TL’lik ödül ile Ulusal Final’den ayrılacak.  

Counter-Strike Online turnuvasına kayıtlar sürüyor!
 
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Counter-Strike Online turnuvasına kayıtlar sürüyor!
İlginizi Çekebilir