Counter-Strike Online yeni güncellemeyle maceranın dozunu artırıyor!

Merlinin Kazanı 7.12.2013 - 13:13
Zombi Kahraman modu için 3 yeni harita ve 2 yeni silah
NEXON Avrupa’nın Türk oyunculara sunduğu Counter-Strike Online bugün yayınlanacak güncellemeyle oyunseverlere sunduğu heyecanı daha da artırıyor. Aksiyonun hiç hız kesmediği Counter-Strike Online, Zombi Kahraman modu için Militia, Abyss 2 ve Dust isimli haritaları oyuncuların beğenisine sunuyor. “Yeni haritaya yeni silah iyi gider” diyenleri düşünen Counter-Strike Online, 2 adet yeni ekipmanı da heyecan serüvenine katmayı unutmadı: Tomahawk ve Acımasız Katil.

Zombi Kahraman’da oyuncuları neler bekliyor?
3 harita, Zombi Kahraman moduna açılıyor: Militia, Abyss 2 ve Dust. Militia haritası, Cliffe's Compound isimli terörist kampında geçiyor. Kurtarılmayı bekleyen 4 rehinenin bulunduğu haritada artık zombiler kol geziyor. Onlarca zombinin akın ettiği savaş alanında oyuncuları adrenalin patlaması bekliyor. Silahlarınızı temizleyin ve bu dinamik savaş alanında zombi kanı akıtmaya hazırlanın! Zombi Kahraman modu için diğer bir yeni harita olan Abyss 2’de ise oyuncular Rex Araştırma Enstitüsü B-1 bölümünde mahsur kalanları kurtarmak için binaya giriyor. Her köşeden fırlamaya hazır zombiler ise işlerini zorlaştırıyor. İnsanlar hayatta kalmak ve silah arkadaşlarını kurtarmak için ter dökerken zombiler ise her zamanki gibi bir lokma insan eti için can atıyor. Bu 2 yeni haritaya ek olarak artık Dust haritasında da Zombi Kahraman modu oynanabiliyor, çok tutulan ve bir klasik haline gelmiş Dust haritasını şimdi zombi kanına bulama zamanı!

Yeni ekipmanlarla savaş alanı ısınıyor!
Tomahawk: Bir yakın dövüş silahı olan bu balta Özel Kuvvetler için tasarlandı. Saldırı hızı düşük olsada verdiği hasar bakımından çok kuvvetli olan ve yakın dövüş silahlarına nazaran daha uzağa erişebilen Tomahawk’ı Zombi Modları ve Zombi Senaryosunda ikinci saldırı moduyla kullanarak zombileri geri püskürtmek mümkün.

Counter-Strike Online yeni güncellemeyle maceranın dozunu artırıyor!
Acımasız Katil: Zombi: Mutasyon ve Zombi: Kahraman modları için sekizinci zombi seti sonunda geldi. İnsan oyuncular, Kanlı Bıçak yeteneğini kullanarak yakın dövüş hasarlarını 2 katına çıkarabiliyorlar. Ancak bu yetenek sadece 5 saniyeliğine aktif olarak kalıyor ve her rauntta bir kez kullanılabiliyor. Kullanıcılar zombiye dönüşürlerken ise Berserk özelliğiyle daha hızlı hareket edebilen, daha yükseğe zıplayabilen ve saldırılardan aldığı geri itme hasarını koşullara bağlı olarak 5 ila 15 saniyeliğine azaltabilen bir Ganimed’e dönüşebiliyor.

Etkinlikler tam gaz devam ediyor:
Counter-Strike Online, oyunseverlere yeni etkinlikler sunmaya devam ediyor. 4-12 Aralık tarihleri arasında oyuncuları bekleyen bazı etkinlikler şöyle:

Zombi Kahraman modu harita açılışını kutluyoruz, Zombi Kahraman modunda oynayan kullanıcılarımıza %50 bonus TP/Puan kazandırıyoruz. 60 dakikadan fazla oynayan kullanıcılarımıza günde bir kere rastgele olarak 2 günlük kullanım için HK23, 2 günlük kullanım için Yeniden Doğma Süresini Kısalt, 2 günlük kullanım için Hafif Zombi, 2 günlük kullanım için Üstün DNA, 3 günlük kullanım için Büyük Medikal Kit ve 2 günlük kullanım için Raunt Yeniden Deneme kazanma şansı sunuyoruz. Ek olarak oyuna giriş yapan tüm kullanıcıları aralarından seçim yapabilecekleri 10 günlük kullanıma sahip AWP, AK-47, M24, M4A1, Desert Eagle 50C, SVD, G3/SG1 ve 10000 puan bekliyor. Ayrıca Facebook fan sayfamız üzerinde bir anketle sizlere “yeni gelecek yamada ne almak istiyorsunuz?” diye soruyoruz.

Counter-Strike Online Dünya Şampiyonası’nı kaçırmayın!
27 Ekim’de diğer Türk rakiplerini eleyerek Süper Kupayı kazanan HWA takımı, birçok ülkeden şampiyon Counter-Strike Online takımlarıyla dünya şampiyonluğu için karşılaşacak. Çin’in en büyük şehirlerinden biri olan Şangay’da 7-9 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek Counter-Strike Online Dünya Şampiyonası’nda birinci takımı 25.000 dolar, ikinciyi 15.000 dolar ve üçüncüyü 5.000 dolar ödül bekliyor. İnternet üzerinden canlı olarak yayınlanacak turnuvada siz de Türk temsilcimiz HWA takımını destekleyin!

-Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 14:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Counter-Strike Online yeni güncellemeyle maceranın dozunu artırıyor!
İlginizi Çekebilir